Neler Yeni

Aula F75 ESC F1-F12 Tuşları Bozuk

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

perseus00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin Öztürk
Temu'dan AULA F75 klavye aldım.Mekanik klavyemdeki ESC F1-F12 tuşları çalışmıyor. Ses açma kısma tekerleğine bastığımda ise bazen hepsinde birden basılı kalıyor. Sürücü güncelleme ,FN+W gibi çözümleri denedim. İade etmek vs. biraz üşendiriyor açıkçası geçen zaman ve paranın iadesi, ayrıca Temu'dan ilk alışverşim bu iade edildiğinde satın alırken ödediğim vergide ödeniyor mu? Kendim tamir edip sorunu çözebilir miyim yoksa hiç uğraşmayıp iade mi edeyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Rüveyda Akın
Temu'ya destek aç. Şikayet et. Video paylaşabiliyorsan paylaş. Ücret iadesi yaparlar belki veya kupon verirler.

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Temu'dan AULA F75 klavye aldım.Mekanik klavyemdeki ESC F1-F12 tuşları çalışmıyor. Ses açma kısma tekerleğine bastığımda ise bazen hepsinde birden basılı kalıyor. Sürücü güncelleme ,FN+W gibi çözümleri denedim. İade etmek vs. biraz üşendiriyor açıkçası geçen zaman ve paranın iadesi, ayrıca Temu'dan ilk alışverşim bu iade edildiğinde satın alırken ödediğim vergide ödeniyor mu? Kendim tamir edip sorunu çözebilir miyim yoksa hiç uğraşmayıp iade mi edeyim. Yardımcı olursanız sevinirim.
İlk aldığınızda bu sorun varmıydı sonradan mı çıktı

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ali Mert Okuducu
Benimde wireless modunda bazen takılma yapıyor. Böyle sorun yaşayan oldu mu?

Gurkanpiro

80+ Platinum
Benimde wireless modunda bazen takılma yapıyor. Böyle sorun yaşayan oldu mu?
usb 3.0 yerıne usb 2.0 tak
Mesaj otomatik birleştirildi:

swıtchlerıne az bastır yada cıkar tak

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ali Mert Okuducu

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
murat
Hocam çok basit olacak belki ama çalışan switchle değiştirip sorunun kaynağını bulabildiniz mi

perseus00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin Öztürk
Hocam çok basit olacak belki ama çalışan switchle değiştirip sorunun kaynağını bulabildiniz mi
değiştirdim baktım ama sorun switch ile ilgili değil hespini söktüm diğer tuşlar ile değiştirdim vs.

perseus00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yasin Öztürk
usb 3.0 yerıne usb 2.0 tak
Mesaj otomatik birleştirildi:

swıtchlerıne az bastır yada cıkar tak
tüm usb girişlerinden denedim düzelmedi, klavyeyi söküp düzeltebilir miyim diye düşünüyorum ama elimde kalır diye çekiniyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom