Spectre_zz
80+ Bronze
Satilir da ne kadar iste
usbyi çıkarıp bakın hocam 2.4 ghz moduna alıp pilini bitirdiniz mi ? reddit kaynağını şöyle bırakayımşardayken fn b göstermyior ama ortalama 6 saat ise ona göre ayarlarım
bence çok riskli çünkü TR piyasasında en az 15k bu klavyeden vardır zarar ettirmez ama iptal etmeyin bence en kötü aldığınız fiyatın bir tık üstüne satarsınızSatilir da ne kadar iste
bilmiyom ki ben şuan apex araştırıyorum Çoook ucuzdan bulursam çökcemSatilir da ne kadar iste
Çooook ucuzdan bulamazsin 2kya bile satiliyorbilmiyom ki ben şuan apex araştırıyorum Çoook ucuzdan bulursam çökcem
750-850 liraya aldıkları şeyi satsınlar umrumda değil teklif ederim ihtiyacı olan satar zatenÇooook ucuzdan bulamazsin 2kya bile satiliyor
2k abartı ya 1.5k çok rahat bulunur benceÇooook ucuzdan bulamazsin 2kya bile satiliyor
Bulur da olau k degil ucuz istiyomus arkadas ondan dedim2k abartı ya 1.5k çok rahat bulunur bence
1500e satarım kapalı kutu
bekle hocam 1 2 ay bilemedin 2 3 ay hepsi aldığı fiyata satacak aynısı mizarda oldu 100 e alıp 1000 e satıyorlardı güya sonra hepsi 200-300e bıraktıArkadasa cok ucuz lazim herkes 1500 e satiyor zaten
Neyse ben kardesime sattim 5dk once o almasa iade basacaktimbekle hocam 1 2 ay bilemedin 2 3 ay hepsi aldığı fiyata satacak aynısı mizarda oldu 100 e alıp 1000 e satıyorlardı güya sonra hepsi 200-300e bıraktı