Neler Yeni

Çözüldü✓ Aula F75 Hakkında Yardımm

Tokia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Şahin
Windows tuşu ile Alt tuşu yer değiştirmiş bildiğimiz. Win+Tab yaptığımda Sanki Alt Tab yapmışım gibi, fakat Alt+Tab yaptığımda Win Tab yapmışım gibi oluyor ve ekstradan Normalde Alt F4 atılan oyunlarda atamıyorum. GTA'da Fn+Alt+F4 yaptığımda normal Alt F4 atmışım gibi oluyor fakat Valorant'ta normal Alt F4'de Fn+Alt+F4 de işlemiyor. Çözümü olan varsa ve sunarsa sevinirim.

İncinmişsin dedi

80+ Bronze
Windows tuşu ile Alt tuşu yer değiştirmiş bildiğimiz. Win+Tab yaptığımda Sanki Alt Tab yapmışım gibi, fakat Alt+Tab yaptığımda Win Tab yapmışım gibi oluyor ve ekstradan Normalde Alt F4 atılan oyunlarda atamıyorum. GTA'da Fn+Alt+F4 yaptığımda normal Alt F4 atmışım gibi oluyor fakat Valorant'ta normal Alt F4'de Fn+Alt+F4 de işlemiyor. Çözümü olan varsa ve sunarsa sevinirim.
Windows moduna alma: FN+W

Undone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Samet Tekin
FN+ESC tuşlarına 5 saniye basılı tutmayı dene resetlemek belki işe yarar.

Tokia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arkadaşın dedıgınden sonra benım dedıgımı yap
Sağolun halletim de bir sorum daha olacak, ben klavyeyi Dongle ile kullanıyorken PC'yi kapatmama rağmen klavye açık kalıyor ve şarjı bitiyor. Bunu engellemek için üstteki modu kablolu moda alsam şarjı kendiliğinden gitmez değil mi?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Uğur Çam
Sağolun halletim de bir sorum daha olacak, ben klavyeyi Dongle ile kullanıyorken PC'yi kapatmama rağmen klavye açık kalıyor ve şarjı bitiyor. Bunu engellemek için üstteki modu kablolu moda alsam şarjı kendiliğinden gitmez değil mi?
Hocam dongleyi çıkarın bir de kablolu moda alın

Prosecour

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Emir Can AŞCI
2.4 ghz'ye aldığın yerdeki clipsi ortaya çek kullanmadığında ya da pcyi kapadığında

ankebutrr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ümit Qua
Steam
Quandros
Discord
quandros / Ümit#1111
Kendi yazılımından otomatik uyku ayarı yapılamıyor mu? Bende aldım ama gelmedi ondan soruyorum.

Top Bottom