Neler Yeni

Aula f75 ile uyumlu bilek desteği önerisi.

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yaşar Ertürk
Bütçe
1000
Arkadaşlar ben uzun zamandır bilek destekli klavye kullandığım için bilek desteği olmayan klavye almış bulundum :D Aula f75'le uyumlu bilek desteği lazım kullanan yada sipariş veren varsa yardımcı olursa sevinirim.

Abromocko

80+
Bulut hangisi kanka link varsa sana zahmet atsan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzelmiş de niye bu kadar pahalıymış bu 😀

Gördüm bulutu arkadaş atmış linki
Evet bende f75 ile onu kullanıyorum gayet güzel

Abromocko

80+
hangi siteden aldın acaba.Amazonda 155,15 TL İthalat Ücreti Depozitosu diye bişey var tr de satan yer bulamadım biraz baktımda.
Temu üzerinden aldım hocam 350’e filan geldi

oEnesQlf

80+ Silver
Güzelmiş.Aula f75 ilemi kullanıyorsun.Yoksa aynı boyut bir klavyemi.Yani bunu alsam f75 e büyük olmaz demi yanlamasına.
Aynı boyutta 1 klavyeyle tkl zaten %75 %80 demek tam olur

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yaşar Ertürk
Aynı boyutta 1 klavyeyle tkl zaten %75 %80 demek tam olur
Klavye gelmediği için boyutunu bilmiyorum.Amazon 4 seçenek olarak satıyor ama resimdeki seçeneklerle sitede yazdığı seçenekler farklı.Mesela bana çıkan seçenekler 1)Kompakt 2)On anahtarsız ve 3)Mouse bu 3ü çıkıyor ama resimlerde Tenkeyless diye bi seçenek daha var bu seçenek seçilmiyor.Kusura bakma çok ayrıntı sordum ama hangisini almak gerekiyor aula için.

Klavye gelmediği için boyutunu bilmiyorum.Amazon 4 seçenek olarak satıyor ama resimdeki seçeneklerle sitede yazdığı seçenekler farklı.Mesela bana çıkan seçenekler 1)Kompakt 2)On anahtarsız ve 3)Mouse bu 3ü çıkıyor ama resimlerde Tenkeyless diye bi seçenek daha var bu seçenek seçilmiyor.Kusura bakma çok ayrıntı sordum ama hangisini almak gerekiyor aula için.
322 mm boyutu varmış buldum internetten ona göre alacağım.Ayrıca 699 tl fiyatı var bilek desteğinin 100 tl indirim uyguluyor amazon uygulamadan ilk kez alışveriş yapana.

Son düzenleme:

oEnesQlf

80+ Silver

322 mm boyutu varmış buldum internetten ona göre alacağım.Ayrıca 699 tl fiyatı var bilek desteğinin 100 tl indirim uyguluyor amazon uygulamadan ilk kez alışveriş yapana.
On anahtarsız olanı almalısın

Top Bottom