- Bütçe
- 1000
Arkadaşlar ben uzun zamandır bilek destekli klavye kullandığım için bilek desteği olmayan klavye almış bulundum Aula f75'le uyumlu bilek desteği lazım kullanan yada sipariş veren varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bulut hangisi kanka link varsa sana zahmet atsankanka bulut çok güzel bulut al
Güzelmiş de niye bu kadar pahalıymış bu
Gördüm bulutu arkadaş atmış linkikanka bulut çok güzel bulut al
Evet bende f75 ile onu kullanıyorum gayet güzelBulut hangisi kanka link varsa sana zahmet atsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzelmiş de niye bu kadar pahalıymış bu
Gördüm bulutu arkadaş atmış linki
hangi siteden aldın acaba.Amazonda 155,15 TL İthalat Ücreti Depozitosu diye bişey var tr de satan yer bulamadım biraz baktımda.Evet bende f75 ile onu kullanıyorum gayet güzel
Temu üzerinden aldım hocam 350’e filan geldihangi siteden aldın acaba.Amazonda 155,15 TL İthalat Ücreti Depozitosu diye bişey var tr de satan yer bulamadım biraz baktımda.
Çok güzel sade
Güzelmiş.Aula f75 ilemi kullanıyorsun.Yoksa aynı boyut bir klavyemi.Yani bunu alsam f75 e büyük olmaz demi yanlamasına.
Aynı boyutta 1 klavyeyle tkl zaten %75 %80 demek tam olurGüzelmiş.Aula f75 ilemi kullanıyorsun.Yoksa aynı boyut bir klavyemi.Yani bunu alsam f75 e büyük olmaz demi yanlamasına.
Klavye gelmediği için boyutunu bilmiyorum.Amazon 4 seçenek olarak satıyor ama resimdeki seçeneklerle sitede yazdığı seçenekler farklı.Mesela bana çıkan seçenekler 1)Kompakt 2)On anahtarsız ve 3)Mouse bu 3ü çıkıyor ama resimlerde Tenkeyless diye bi seçenek daha var bu seçenek seçilmiyor.Kusura bakma çok ayrıntı sordum ama hangisini almak gerekiyor aula için.Aynı boyutta 1 klavyeyle tkl zaten %75 %80 demek tam olur
322 mm boyutu varmış buldum internetten ona göre alacağım.Ayrıca 699 tl fiyatı var bilek desteğinin 100 tl indirim uyguluyor amazon uygulamadan ilk kez alışveriş yapana.Klavye gelmediği için boyutunu bilmiyorum.Amazon 4 seçenek olarak satıyor ama resimdeki seçeneklerle sitede yazdığı seçenekler farklı.Mesela bana çıkan seçenekler 1)Kompakt 2)On anahtarsız ve 3)Mouse bu 3ü çıkıyor ama resimlerde Tenkeyless diye bi seçenek daha var bu seçenek seçilmiyor.Kusura bakma çok ayrıntı sordum ama hangisini almak gerekiyor aula için.
On anahtarsız olanı almalısınKlavye gelmediği için boyutunu bilmiyorum.Amazon 4 seçenek olarak satıyor ama resimdeki seçeneklerle sitede yazdığı seçenekler farklı.Mesela bana çıkan seçenekler 1)Kompakt 2)On anahtarsız ve 3)Mouse bu 3ü çıkıyor ama resimlerde Tenkeyless diye bi seçenek daha var bu seçenek seçilmiyor.Kusura bakma çok ayrıntı sordum ama hangisini almak gerekiyor aula için.
322 mm boyutu varmış buldum internetten ona göre alacağım.Ayrıca 699 tl fiyatı var bilek desteğinin 100 tl indirim uyguluyor amazon uygulamadan ilk kez alışveriş yapana.