Neler Yeni

Aula f75 ışık neden kapalı kalıyor?

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Yavuz
arkadaşlar klavye ile soru sorduğum bir konu mevcut ama bu soruna ait başka bir konu açmak istedim çünkü tuhaf baya.
arkadaşımla oyundaydım ve klavye wireless modunda kullanıyordum birden ışıklar gitti ama klavye çalışıyordu sonra bt moduna geçirdim baktım açılış ışığı yandı uyku moduna kadar devam etti sonra tekrar döndü ve açılmadı.
.d yazarken tekrar ışık gitti yazabiliyorum ama ışık yok pil seviyesi 2.barda bu life saver modu falan mı yoksa anlamadım wired modda biraz şarj olunca düzelmişti.
ışık yanması için barın kaç olması lazım?

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre
arkadaşlar klavye ile soru sorduğum bir konu mevcut ama bu soruna ait başka bir konu açmak istedim çünkü tuhaf baya.
arkadaşımla oyundaydım ve klavye wireless modunda kullanıyordum birden ışıklar gitti ama klavye çalışıyordu sonra bt moduna geçirdim baktım açılış ışığı yandı uyku moduna kadar devam etti sonra tekrar döndü ve açılmadı.
.d yazarken tekrar ışık gitti yazabiliyorum ama ışık yok pil seviyesi 2.barda bu life saver modu falan mı yoksa anlamadım wired modda biraz şarj olunca düzelmişti.
ışık yanması için barın kaç olması lazım?
şarj 2.bardayken bendede aynını yapıyor hocam sadece oyun modlarına renk koymuştu

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun modu dediğim WASD ve Yön tuşları için ışığı yakmıştı sadece gerisi kapalıydı
bende hepsi kapalı hocam oynarken oyun modunda değildim ondan mı kaynaklı acaba?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Mert ash
hocam şarjı korumak için ışığı kapatıyor işte gece şarjı fulleyin yeterli olur

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre
bende hepsi kapalı hocam oynarken oyun modunda değildim ondan mı kaynaklı acaba?
Bilmiyorum da sorun olduğunu düşünmüyorum hocam sonuçta pili bitiyor rgb de daha az yesin yine kapatıyordur normal bence

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şarjı korumak için ışığı kapatıyor işte gece şarjı fulleyin yeterli olur
hocam merak ettim sadece sorunlu çıkmasın diye pardon haklısınız şuan wasd ile ok tuşları esc yanıyor arkadaşın dediği gibi biraz kalsın böyle sonra şarja koyacam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilmiyorum da sorun olduğunu düşünmüyorum hocam sonuçta pili bitiyor rgb de daha az yesin yine kapatıyordur normal bence
hocam sizin knob sesmi arttırıyor ışık mı?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Mert ash
hocam merak ettim sadece sorunlu çıkmasın diye pardon haklısınız şuan wasd ile ok tuşları esc yanıyor arkadaşın dediği gibi biraz kalsın böyle sonra şarja koyacam

ses artıyor

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre

O ayarlanabiliyor hocam ikisinide yapıyor 5 saniye fln basılı tutarsanız modlar arası geçiş yapıyor

Dokei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mustafa Yavuz
Top Bottom