Neler Yeni

Çözüldü✓ AULA F75 Kablosuz yardım

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Yağız
Sarjı baya iyi dayanıyor o zaman hocam. Bir de sarj etmenin tek yolu kablolu bağlanıp bilgisayarın açık olması mı ?
Hocam ışıklar kapalı kullanıyorsanız uzun gider şarjı ışıkları full de iken 16 saat falan gidiyor

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Uğur Çam
Hocam ışıklar kapalı kullanıyorsanız uzun gider şarjı ışıkları full de iken 16 saat falan gidiyor

Hocam 1 haftadır full ışıklar açık kullanıyorum ama toplasanız 10 saat falan oynamışımdır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Serkan karakaya
Arkadaşlar aula f75 klavyemi aldığımdan beri dongle modunda kullanıyorum. Bu modda kullanırken şarja takmam gerekir mi? 1 haftadır kullanıyorum ama fn+b yaptığımda sarjım full gözüküyor hala? Sarj etme muhabbeti sadece bt için mi geçerli?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Recaizade Mahmut Ekrem
@Gurkanpiro
Bu klavyenin uygulama linkini atarmisin buraya. Bende aldimda suan kullanmıyorum.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,995
İsim
Emir
Klavyenin sarjina nasıl bakılıyor.Mesajlari okudumda bluetoothtan denilmis.Bluetootha alınca rgb ye göre mi belirtiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Onur Yücel
Klavyenin sarjina nasıl bakılıyor.Mesajlari okudumda bluetoothtan denilmis.Bluetootha alınca rgb ye göre mi belirtiyor.
Fn+b yapınca yeşil led ile klavyede gözüküyor yatay bir şekilde, kaç diş varsa o kadar yüzde vardır.
Yalnız dongle ile bakamıyor muyuz illa bt mi bağlı olacak saçmalığa bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,939
Üyeler
163,413
Son üye
mYagizo
Top Bottom