Hocam ışıklar kapalı kullanıyorsanız uzun gider şarjı ışıkları full de iken 16 saat falan gidiyorSarjı baya iyi dayanıyor o zaman hocam. Bir de sarj etmenin tek yolu kablolu bağlanıp bilgisayarın açık olması mı ?
Hocam ışıklar kapalı kullanıyorsanız uzun gider şarjı ışıkları full de iken 16 saat falan gidiyorSarjı baya iyi dayanıyor o zaman hocam. Bir de sarj etmenin tek yolu kablolu bağlanıp bilgisayarın açık olması mı ?
Kılavuzda altına basa basa yazmışlar hızlı şarjla şarj etmeyin diye. Sadece bilgisayarla şarj edin ve kendi kablosunu kullanın diyor.Niye ki hocam hızlı şarj özelliği olmayan adaptörle şarj etsek
Hocam ışıklar kapalı kullanıyorsanız uzun gider şarjı ışıkları full de iken 16 saat falan gidiyor
Hızlı şarj özelliği olmasa diyorum normal adaptör olmaz mıKılavuzda altına basa basa yazmışlar hızlı şarjla şarj etmeyin diye. Sadece bilgisayarla şarj edin ve kendi kablosunu kullanın diyor.
İyiymis hocam ışıkların seviyesi kaçta acabaHocam 1 haftadır full ışıklar açık kullanıyorum ama toplasanız 10 saat falan oynamışımdır.
Yine sıkıntı batarya ömrü için.Hızlı şarj özelliği olmasa diyorum normal adaptör olmaz mı
Hmm pekiYine sıkıntı batarya ömrü için.