Neler Yeni

Yardım AULA F75 KLAVYE IŞIKLARI KESİLİYOR BATARYA IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR !

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
HOCAM Bİ SAKİN OLUN TARTIŞMA ORTAMI YARATMAYIN LÜTFEN KLAVYENİN SADECE ŞARJI BİTMİŞ ÖNCEKİ TAKTIĞIMDA TAM DOLDURMADAN ÇEKMİŞTİM ZATEN BU SEBEPLE HIZLI BİTTİ ŞİMDİ TAM DOLDURUP TEKRARDAN YORUMUMU GÜNCELLEYECEĞİM AMA KLAVYEDEN ÇOK MEMNUNUM BİLGİNİZ OLSUN İSTEDİM KÖTÜLEMEYİN BOŞA. Kendi unutkanlığımdan dolayı oldu tam doldurmadığımı hatırladım
kralsınız hocam sonunda kendi yanlışını kabul eden biri

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yağız
hallettim ya tamam
Mesaj otomatik birleştirildi:

sürekli kullanımda ne kadar dayanıyor bu klavyenin şarjı bilen var mı
Işıklar tam güçteyken 16 saat falan ışıklar kapalı 100 saatten fazla diye duymuştum hocam

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,318
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Arkadaşlar adamakıllı kullanmadan 1 gün bile geçmeden bunu yaşayıp duruyorum ilk yaşadığımda şarjı bitti galiba diye taktım şimdi yine olmaya başladı ışıklar geliyor 2 saniye sonra gidiyor batarya ışığı yanıp sönüyor şarjı bitmiş olamaz kullanmadım bile başka sebep ne olabilir
Buradan firmware dosyasını indirin klavyeyi wired moduna alıp kablolu modda bağlayın uygulamayı çalıştırın bitince pass yazıyor uygulamayı kapatın kabloyu çekip 2.4g alıp tekrar bağlayın

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Yağız Berk Özel
Daha deminki konuda agresilesirsem ceza alacaktim 10 tane cakkal beni pressliyordu daha yazmiyorum ALIN KARDESIM COK GUZEL KLAVYE ALINNNNN 😂😂😂
Sadece keycap ve switch parasının en az 1100-1200 TL olan klavyeyi mis gibi Temu destekten %20 indirimle 800'e denk getirip aldıktan sonra alan 1000 kişiden 15-20 kişide sorun çıkması(çoğu sorun yazılımsal çözümü basit) size bu kadar batıyor mu yanık olmayın.

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yaşar Ertürk
bu klavyeye 900 küsür TL falan diyorlar nasıl o fiyata alıyorsunuz temu'dan alınıyorsa ben bulamadım bu ürünü

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Halil Çalık
bu klavyeye 900 küsür TL falan diyorlar nasıl o fiyata alıyorsunuz temu'dan alınıyorsa ben bulamadım bu ürünü
Mesaj otomatik birleştirildi:

ürün stoğu bitmiş çünkü
Beyazı halen var

Rygann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yaşar Ertürk
buldum ben vergilerle 1000 liraya geliyor ama kararsız kaldım :D

Burakcyds

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Burak Çaydaş
Buradan firmware dosyasını indirin klavyeyi wired moduna alıp kablolu modda bağlayın uygulamayı çalıştırın bitince pass yazıyor uygulamayı kapatın kabloyu çekip 2.4g alıp tekrar bağlayın
Ustam dedıklerını yaptım da sonrasında bu klavyenın kendıne aıt drıver yok mu? bır tane ındırdım sıtesınden ama hiç bir şey anlamadım. mesela ben bu tekerlegı ses kısma açma olarak nasıl ayarlayacagım

Top Bottom