freygasm
80+ Gold
Bu klavyede switch olmasa bile bedava fiyatı. Sakın iade etmeyin.Burda
Bu klavyede switch olmasa bile bedava fiyatı. Sakın iade etmeyin.Burda
Aga sana bir soru bende ak992 var sence buna swicth almakmi yoksa konudakinin beyazını almakmi ve eğer konudaki blue çıkarsa bendeki klavyenin redleri taksam nasil olurBu klavyede switch olmasa bile bedava fiyatı. Sakın iade etmeyin.
Hocam hiçbir yerde blue switch geçmiyor normalde benim suçum değil ben sipariş ederken bilmiyordumHocam bu kafayla alıyorsan klavyeyi baştan iade et de başkaları alsın.
Hocam yamulma konusuna ne diyorsun sanki biraz basınca yamulur gibi ama emin olamıyorumBu klavyede switch olmasa bile bedava fiyatı. Sakın iade etmeyin.
Bu fiyata switchi ve keycapsi zor alırsınız. Düşünmeden alın deneyin hangisini severseniz onla devam edip diğerini satarsınız.Aga sana bende ak992 var sence buna swicth almakmi yoksa konudakinin beyazını almakmi ve eğer konudaki bluw çıkarsa bendeki klavyenin redleri taksam nasil olur
Yahu ne yamulması gasket o Ak820 maxte de var gayet güzel bir özellik bence.Hocam yamulma konusuna ne diyorsun sanki biraz basınca yamulur gibi ama emin olamıyorum
Çok pimpirikli davranıyorsunuz. Elimden 30-40 farklı klavye geçti, o klavyeye onu yapmak için uğraşmak gerek. Kaçırılacak bir fırsat değil. Evde 12klavyem var kendime de kız arkadaşıma da aldım. 90lı switchlere 700-800tl para veriyorsun zaten istiyorsa kağıttan olsun yani.Hocam hiçbir yerde blue switch geçmiyor normalde benim suçum değil ben sipariş ederken bilmiyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yamulma konusuna ne diyorsun sanki biraz basınca yamulur gibi ama emin olamıyorum
Bende şuan pudding keycaps var onuda kullanırım gerekirse eğer sırf kasa ve keycaps farki ak992den iyi dersen alirimBu fiyata switchi ve keycapsi zor alırsınız. Düşünmeden alın deneyin hangisini severseniz onla devam edip diğerini satarsınız.
992de varYahu ne yamulması gasket o Ak820 maxte de var gayet güzel bir özellik bence.
Bizim millet böyle hocam yapacak bir şey yok.Çok pimpirikli davranıyorsunuz. Elimden 30-40 farklı klavye geçti, o klavyeye onu yapmak için uğraşmak gerek. Kaçırılacak bir fırsat değil. Evde 12klavyem var kendime de kız arkadaşıma da aldım. 90lı switchlere 700-800tl para veriyorsun zaten istiyorsa kağıttan olsun yani.
Bu adamın klavye bilgisine güvenilir. Adam beynime kodlandı klavye diyince aklıma geliyor.Çok pimpirikli davranıyorsunuz. Elimden 30-40 farklı klavye geçti, o klavyeye onu yapmak için uğraşmak gerek. Kaçırılacak bir fırsat değil. Evde 12klavyem var kendime de kız arkadaşıma da aldım. 90lı switchlere 700-800tl para veriyorsun zaten istiyorsa kağıttan olsun yani.
BenimdeBu adamın klavye bilgisine güvenilir. Adam beynime kodlandı klavye diyince aklıma geliyor.
Switch işi tamamen kumar, ne geldiğini bilmediğim için yorum yapamam. Ama pcb kalitesi ak992den bi tık üstte ak820 prodan bi tık altta.Bende şuan pudding keycaps var onuda kullanırım gerekirse eğer sırf kasa ve keycaps farki ak992den iyi dersen alirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
992de var