Teykage
80+ Silver
Dahası
Çakma graywood görmedim daha.su ürünün linkini atsana bakayım bir kimi orjınal dıyor kimisi cakma
Çakma graywood görmedim daha.su ürünün linkini atsana bakayım bir kimi orjınal dıyor kimisi cakma
Ses farkları oluyo switch den switche değişebiliyor. Tıklama ömürleride membrane kalvyelere göre fazla oluyorhah swıtch dıolar. swıtch ne ıse yarıor
Bu tarz switchler ses harici bir fark yaratmaz yani değil miSes farkı var işte Graywood daha tok diyorlar.
Tanımladı 100 tlhani kod nerde verdimi bari
şumuÇakma graywood görmedim daha.
Ses farkı ve bazı switchlerin basmanız gereken kuvvet değişiyor.Bu tarz switchler ses harici bir fark yaratmaz yani değil mi
bi bana vermedi herhaldeTanımladı 100 tl
Satıcı güvenilir mi bilmiyorum ama burada daha ucuz.
Farketmiyor hocam ses fazla sisteminize uyanı almak daha mantıklıbeyler beyazı ve sıyahı aynıysa sıyah olanı alıcam. swıtch farkı ne oluyor ses farkımı. bana youtube lınkı atarmısınız bulamadım ben. 2sınıde deneyen bırı vardır illaki
minimum ödeme 670 tl 100 tllik bısey daha almam gerekıyor sızdede boykemı yok banamı geliyourFarketmiyor hocam ses fazla sisteminize uyanı almak daha mantıklı
bunu gordumde 2 adet satmıs diye atmadım bunun linkini
ahmed Allahın rahmeti üzerinde olsun ADQWEPŞİODKBMWEŞQOPIFWERJKQĞWEPFVOQFVMWQE ÇOK GÜLDÜM BUNA EWOŞIFJKQEWIOPŞFBQFEWQFŞÇEİWQEWQFWQFBREWHRYabancı veriyor merve vermiyor