Gurkanpiro
80+ Platinum
gelsın bı ınceleme cakarızalan ilk kişi inceleme video fotoğraf atmazsa klavyesi bozulsun
gelsın bı ınceleme cakarızalan ilk kişi inceleme video fotoğraf atmazsa klavyesi bozulsun
sorun hocam müşteri desteğe ikisi aynı pakette gelip gelmediğini söylüyorlarBenim iki üründe hava alanına tasiniyorda birini cuma günü aldim (klavye) birini cumartesi on siparisle aldim ( apex ) apex birkaç saat önce tedarik ediliyordan hava alanına taşınıyora döndü
Hocam benim kargom gümrükte şuabşuanda satın aldığı ürünü kargolama açısından en iyi durumda olan kişiler kim ve paketleri nerede?
Mesaj otomatik birleştirildi:
benmki ağır işliyor anlamadım
bi inceleme patlatmanı bekleriz vallaHocam benim kargom gümrükte şuab
ne zaman sipariş verdinHocam benim kargom gümrükte şuab
Bakalım hocam gelirse neden olmasınbi inceleme patlatmanı bekleriz valla
Perşembe gününe zaman sipariş verdin
anladım eywBakalım hocam gelirse neden olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Perşembe günü
Tabii hocam bakalım gümrükte fazla takılmasın da.2-3 fotoğraf, switch rengi, cinsi, cismi, bi ses testi tüm donanım arşivi forumunu rahatlatır.
bence ikisini de almanız iyi olmuş bana kalırsa da beyaz daha iyi ama ben siyah sarılıyı beğenmesem de 2. alışımda onu alırdım duyumlara göre switchleri leobog graywood v3 beyazın leobog reaper aralarınd aşırı bir ses farkı yok hoşunuza gideni alın hocam youtubeda ses testi var ama ileriye dönüklük açısından da beyaz renk derdim ve daha az masraf çıkarır çünkü bana göre siyah olanın keycapsler çok kötü duruyor sarı sarı harfler hiç hoşuma gitmedi açıkçası ama siyah kasa için falan alınabilir yani size kalmış durumaga 2 renkten de aldımda millet beyaza daha iyi diyor ya napayım 2 beyaz mı alayım siyahlı sarılı daha hoşuma gitti sanki benim
değişiklik olsun dedim 2 modeli de görelim birini kardeşime vercem diğerini kendime alcam da bilemedim ya setupta sarı ve turuncu benim garip bir şey olcak vallaha renkleri tutturamadıkbence ikisini de almanız iyi olmuş bana kalırsa da beyaz daha iyi ama ben siyah sarılıyı beğenmesem de 2. alışımda onu alırdım duyumlara göre switchleri leobog graywood v3 beyazın leobog reaper aralarınd aşırı bir ses farkı yok hoşunuza gideni alın hocam youtubeda ses testi var ama ileriye dönüklük açısından da beyaz renk derdim ve daha az masraf çıkarır çünkü bana göre siyah olanın keycapsler çok kötü duruyor sarı sarı harfler hiç hoşuma gitmedi açıkçası ama siyah kasa için falan alınabilir yani size kalmış durum