Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Uğur Çam
Stok geldi hocam alın alıcak varsa

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Arda
şuanda satın aldığı ürünü kargolama açısından en iyi durumda olan kişiler kim ve paketleri nerede?
Mesaj otomatik birleştirildi:

benmki ağır işliyor anlamadım
Hocam benim kargom gümrükte şuab

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ
aga 2 renkten de aldımda millet beyaza daha iyi diyor ya napayım 2 beyaz mı alayım siyahlı sarılı daha hoşuma gitti sanki benim :(

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
aga 2 renkten de aldımda millet beyaza daha iyi diyor ya napayım 2 beyaz mı alayım siyahlı sarılı daha hoşuma gitti sanki benim :(
bence ikisini de almanız iyi olmuş bana kalırsa da beyaz daha iyi ama ben siyah sarılıyı beğenmesem de 2. alışımda onu alırdım duyumlara göre switchleri leobog graywood v3 beyazın leobog reaper aralarınd aşırı bir ses farkı yok hoşunuza gideni alın hocam youtubeda ses testi var ama ileriye dönüklük açısından da beyaz renk derdim ve daha az masraf çıkarır çünkü bana göre siyah olanın keycapsler çok kötü duruyor sarı sarı harfler hiç hoşuma gitmedi açıkçası ama siyah kasa için falan alınabilir yani size kalmış durum

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Göktuğ DADAŞ
bence ikisini de almanız iyi olmuş bana kalırsa da beyaz daha iyi ama ben siyah sarılıyı beğenmesem de 2. alışımda onu alırdım duyumlara göre switchleri leobog graywood v3 beyazın leobog reaper aralarınd aşırı bir ses farkı yok hoşunuza gideni alın hocam youtubeda ses testi var ama ileriye dönüklük açısından da beyaz renk derdim ve daha az masraf çıkarır çünkü bana göre siyah olanın keycapsler çok kötü duruyor sarı sarı harfler hiç hoşuma gitmedi açıkçası ama siyah kasa için falan alınabilir yani size kalmış durum
değişiklik olsun dedim 2 modeli de görelim birini kardeşime vercem diğerini kendime alcam da bilemedim ya setupta sarı ve turuncu benim garip bir şey olcak vallaha renkleri tutturamadık :D

Top Bottom