ErenMaiky
80+ Silver
videodaki klavyenin şeffaf olması ve switch sesi hoşuma gitti yalan yok.
videodaki klavyenin şeffaf olması ve switch sesi hoşuma gitti yalan yok.
hocam alt sınır 670 tl galiba yanına extra bir şey alıp 670 tl sınırını tamamlayabilirsinizHocam bütçcem daha var. Yazılımı iyi mi, yani ışıklandırılması ayarlanıyor mu, alan bir kişi inceleme yapmış mı?? yani sizi uğraştırmak istemiyorum ama bilen varsa ve cevaplarda müyhiş olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir de sepetr eklediğimdd minimum 670 TL diyor ve başka hiç bir şekilde alamıyorum niye?
ak820 pro alınır sahsen gamepowera vermemvideodaki klavyenin şeffaf olması ve switch sesi hoşuma gitti yalan yok.
AK820 PRO için ne derki acaba abdullah abimiz?
Deneyince benide etiketler misiniz mesaj atarken duruma göre bende iptal edip deniyecegim eğer vergisiz 410tl altı siparişe izin veriyorsa.300 lıraya gelıyor vergısız
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha denemedik deniycez
klavye ıle 400 u gecmemı ıstıyorDeneyince benide etiketler misiniz mesaj atarken duruma göre bende iptal edip deniyecegim eğer vergisiz 410tl altı siparişe izin veriyorsa.
AK820 PRO için ne derki acaba abdullah abimiz?
Geçemiyormuş arkadaşlar
vergisiz toplam fiyat 30 euro altındaysa gümrüğe takılmaz diye biliyorummerhaba ben ajazz dan sonra f75 i de aldım 2 siparişte toplam 10 ürün bulunuyor gümrükte bir sıkıntı çıkar mı bilgili arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
2 ayrı siparişte 30 euro altındavergisiz toplam fiyat 30 euro altındaysa gümrüğe takılmaz diye biliyorum