Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

allenus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emin
kutum biraz yırtık ve hasarlı duruyor umarım sorun yoktur

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Mert Kemal Altundal

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
1730980917562.png

Hocam kılavuz linkini buraya tekrar atıyorum. Duruma göre klavyeye bi reset atarsınız. Bu sayfada tüm kullanım detayları yazıyor. Elime geçmediğinden bundan fazlasına yardımcı olamıyorum :) Reset atmak bağlantıyı koparmaz sadece girdiğiniz kombinasyonları kısayolları sıfırlar falan yazıyor. Büyük ihtimal o zaman çözülecek sorununuz.

Sayfayı TR çevirirsiniz ondan sonra kurcalamaya devam :D

rh4nE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
erhan nalbantoğlu
beyler promosyon için ne yazıyoruz

Marisquex

80+
Bir tane satın almıştım 2.yi alırsam sorun çıkar mı gümrükte?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Mert ash
Alıntıyı görüntüle

Hocam kılavuz linkini buraya tekrar atıyorum. Duruma göre klavyeye bi reset atarsınız. Bu sayfada tüm kullanım detayları yazıyor. Elime geçmediğinden bundan fazlasına yardımcı olamıyorum :) Reset atmak bağlantıyı koparmaz sadece girdiğiniz kombinasyonları kısayolları sıfırlar falan yazıyor. Büyük ihtimal o zaman çözülecek sorununuz.

Sayfayı TR çevirirsiniz ondan sonra kurcalamaya devam :D
hocam driverım sorunlu ya error veriyo reset atamıyorum

hocam driverım sorunlu ya error veriyo reset atamıyorum
Driver sil hocam. Kaldır herşeyi. Driver kurmadan da kullanabiliyorsun. Driver çokta gerekli değil. Win10-Win11 tak çalıştır şeklinde zaten. En kötü EPOMAKER destek kısmına yazabilirsin. Gayet iyi ilgilendiklerini okumuştum yabancı forumlarda. Hatta konuşmalardan kesitler de paylaşmışlardı. Çözüm için baya ilgili davranmışlar. Redditte bu sorundan muzdarip bir çok kullanıcı var. Kablolu modda güncelleme yapın veya yazılımın Çİnce versiyonunu indirin sorunum çözüldü demişler. Çoğu da yazılım kurmayın yazmış. Ben şahsen kurmayı düşünmedim en başından beri.

''Aula > F75 > Dev > kb > 1'e gidin ve bu dosyanın içindeki Update.exe'yi silin. Şimdi programa girmeden önce Update.exe'nin eksik olduğuna dair bir uyarı alıyorum ve hepsi bu. Ve programın kendisi olması gerektiği gibi çalışıyor.''

bir kullanıcı böyle çözmüş mesela...

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Mert ash
Driver sil hocam. Kaldır herşeyi. Driver kurmadan da kullanabiliyorsun. Driver çokta gerekli değil. Win10-Win11 tak çalıştır şeklinde zaten. En kötü EPOMAKER destek kısmına yazabilirsin. Gayet iyi ilgilendiklerini okumuştum yabancı forumlarda. Hatta konuşmalardan kesitler de paylaşmışlardı. Çözüm için baya ilgili davranmışlar. Redditte bu sorundan muzdarip bir çok kullanıcı var. Kablolu modda güncelleme yapın veya yazılımın Çİnce versiyonunu indirin sorunum çözüldü demişler. Çoğu da yazılım kurmayın yazmış. Ben şahsen kurmayı düşünmedim en başından beri.

''Aula > F75 > Dev > kb > 1'e gidin ve bu dosyanın içindeki Update.exe'yi silin. Şimdi programa girmeden önce Update.exe'nin eksik olduğuna dair bir uyarı alıyorum ve hepsi bu. Ve programın kendisi olması gerektiği gibi çalışıyor.''

bir kullanıcı böyle çözmüş mesela...
teşekkür ederim hocam aynı şekilde çözdüm şuan her şeyini elleyebiliyorum

teşekkür ederim hocam aynı şekilde çözdüm şuan her şeyini elleyebiliyorum
Rica ederim hocam. Demek ki yaptıkları işe yaramış. Anladığım kadarıyla o dosyayı silince tekrar kullanılabiliyor program.

Top Bottom