- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Hocam hissiyatı vs okeyse, memnunsanız ben de beyazdan sipariş ediyorum.Var var dikkatli bak bi kaç tane daha var araya kaynayan
Hocam hissiyatı vs okeyse, memnunsanız ben de beyazdan sipariş ediyorum.Var var dikkatli bak bi kaç tane daha var araya kaynayan
Umarım stok gelir ya, Gelmişken bütün arkadaşlara diziyorum parası olmayan. Bi arkadaşın doğum günü geldiğini öğrendim yoksa almayacaktım. Şansıma parayı hazırladım bugün stok bitti. ağlıyorum köşemdestok gelmezse o 1100 500 daha artar
beyazsatışta siyah mı akar beyazmı
herkes siz değil hocam helal olsun burda yazan 1 2 arkadas vardı dostuma 1500 filan veririm diyeUmarım stok gelir ya, Gelmişken bütün arkadaşlara diziyorum parası olmayan. Bi arkadaşın doğum günü geldiğini öğrendim yoksa almayacaktım. Şansıma parayı hazırladım bugün stok bitti. ağlıyorum köşemde
Siyahın sesi daha tok ya bir tık pişman oldum siyah almadığımavallahi 2 siyah aldım kuzeydi 1 beyaz kuzeydi bu sonuda beyaz aldım pek yakışmaz bence ama bakıcaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir bakmışsın satmışım
Valla satacak olursa 1200 1300'e almayı düşünüyorum. Moralim bozuldu o kadar 2 3 gündür para biriktiriyordum adama hediye alıcam diye.herkes siz değil hocam helal olsun burda yazan 1 2 arkadas vardı dostuma 1500 filan veririm diye
sarı sitede 1300 e var hocamValla satacak olursa 1200 1300'e almayı düşünüyorum. Moralim bozuldu o kadar 2 3 gündür para biriktiriyordum adama hediye alıcam diye.
Hissiyatı falan gayet okey. Yalnız ben bu puddingleri Temu'dan almadım geçtiğimiz yaz Aliexpress üzerinden almıştım. Aynı keycaps mi emin değilim. Aliexpress siparişimi de göremiyorum mâlum 20 tane hesap açmıştık bi' şeyler alırkenHocam hissiyatı vs okeyse, memnunsanız ben de beyazdan sipariş ediyorum.
Sorun olmazsa.Kuzey ışıkları içinde denede fazla fark oluyor mu görelim bizdeinş mor tuşlar klavye parası baydım bakalım deyicek mi
Yani aman aman bi fark yok o zaman, benimkide mng ye verilmiş sabah hangisi gelir acaba?hocam keycaps cıkarın birtanesını ısık üstteyse kuzey alttaysa guney fark dersenız bıraz ses farkı var
Ya yalan olmasın sarı siteden 2 3 kez satın alım yaptım ama hepsi ya sıkıntılı geldi ya dolandırıldım ondan güvenemiyorum sarı siteye, Aynı şehirde de olmayınca elden alamadığım için bir daha yaşamamak adına en son çare oraya bakmayı düşünüyorum. Tabii 2 yıl gibi bir süre oldu en son kullanımda ama işte güven.sarı sitede 1300 e var hocam