ben iptal ettim öncekini ıvır zıvır almıştım şimdi bu klavye ile ajazz a159pro mouse aldım on numara olduulan ne çabuk bitirdiniz kart girerken bitti
kac lira tuttu bu klavye tam olarak?ben iptal ettim öncekini ıvır zıvır almıştım şimdi bu klavye ile ajazz a159pro mouse aldım on numara oldu
924tlkac lira tuttu bu klavye tam olarak?
kaydet alışverişten sonra silersinmin sepet için ürün atmıştım da kartı kaydetmek istemiyorum ne olur ne olmaz diye
geliyor hoca. temu kafaya koymuş herkesi klavye sahibi yapacak. gece geç saatlerde rahat bulursun beklersenStok geliyor mu acaba. Az önce apex mouse yakaladım ama bakalım bu denk gelecekmi
2 saatte bir dünden beri yenileniyor. Siyah olanın stoğunu pek yenilemediler çoğunlukla beyaz yenileniyor.Stok geliyor mu acaba. Az önce apex mouse yakaladım ama bakalım bu denk gelecekmi
Gece saat 2 gibi denk geldi sanal kart limiti ayarladığım esnada satıldıgeliyor hoca. temu kafaya koymuş herkesi klavye sahibi yapacak. gece geç saatlerde rahat bulursun beklersen
evet evet o saatlerde oluyor epey umarım denk gelirsin bromGece saat 2 gibi denk geldi sanal kart limiti ayarladığım esnada satıldı