Teykage
80+ Silver
Dahası
820max kaça düşmüştü, vergiyle kaça geldi
820max kaça düşmüştü, vergiyle kaça geldi
Şu 755lik olan kısım 30 euroyu geçmediği sürece gümrükten geçiyor değil mi? Aynı siparişte o kısım 30u geçerse sıkıntı yoksa np diye anladım ben de doğrulamak istedim.
Evet dediğiniz gibi.Şu 755lik olan kısım 30 euroyu geçmediği sürece gümrükten geçiyor değil mi? Aynı siparişte o kısım 30u geçerse sıkıntı yoksa np diye anladım ben de doğrulamak istedim.
Leobog ReaperKlavyenin hangi switch olduğunu çözebildiniz mi acaba?
İyi o zaman blue sıkıntı olurdu bir tıkLeobog Reaper
Ben desteğe yazdım switch diyorum bana saçma sapan şeyler gösteriyor fotoğrafını attım mağara adamına sorar gibi bunlardan hangisi var dedimİyi o zaman blue sıkıntı olurdu bir tık
Düşman başına yeminle Temu destek hiçbir işe yaramıyor hiçbirinde beyin yok.Ben desteğe yazdım switch diyorum bana saçma sapan şeyler gösteriyor fotoğrafını attım mağara adamına sorar gibi bunlardan hangisi var dedim
Valla yok özellikle kadın olanlar var abi hiç bir şey bilmiyor ben iade durumu soruyorum gidip bana kargo takibi anlatıyorBen desteğe yazdım switch diyorum bana saçma sapan şeyler gösteriyor fotoğrafını attım mağara adamına sorar gibi bunlardan hangisi var dedim
Düşman başına yeminle Temu destek hiçbir işe yaramıyor hiçbirinde beyin yok.
Ben de ürünün açıklaması + google çeviri ile üstün zekamı kullanarak bu switchi tahmin etmiştim sizin yöntem daha garanti olmuş ama:dBen desteğe yazdım switch diyorum bana saçma sapan şeyler gösteriyor fotoğrafını attım mağara adamına sorar gibi bunlardan hangisi var dedim
Düşman başına yeminle Temu destek hiçbir işe yaramıyor hiçbirinde beyin yok.
Cevabını bekliyorum hala 15 dk önce yazdım gelir birkaç saate cevap.Ben de ürünün açıklaması + google çeviri ile üstün zekamı kullanarak bu switchi tahmin etmiştim sizin yöntem daha garanti olmuş ama:d