Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
İnat ettim siyah alıcam bi gelmedi lanet klavye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aha apex geldi cektim bi tane
Apex kaç tane geldi bitti mi? Ne ara geldi.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Shoto Todoroki
1tane geldi klavyeye f5 atarken sepette gordum.
anladım şu klavye ve Apexi hiç stokta görmedim valla alıcam inşallah apex değil de klavye daha önemli siyah renk bekliyorum bugün içinde geldi mi hiç?

seyfx

80+ Bronze
anladım şu klavye ve Apexi hiç stokta görmedim valla alıcam inşallah apex değil de klavye daha önemli siyah renk bekliyorum bugün içinde geldi mi hiç?
sabah 6 da aldım ben vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konu dışı ama benim Ak820 max geldi kutunun içine koymamışlar sadece klavyenin kutusuyla yollamışlar ve kutu bayağı hasarlı kısmi iade talebi vs oluşturabiliyor muyum?
hayır ürün sana gelmiş iade istersen geri göndermeni isterler

Shix2x

80+ Bronze
Saat 9-10 da 15 tane falan vardi ben atmye gidip gelene kadar bitti.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
829
İsim
Ahmet
Beyler elimde 3 tane (kablolu) ama ajazz veya dk vs. mekanik klavye olduğu için bunu almadım çünkü 2si yatıyor evde almam sizce mantıklı mı ? Boşa artık paramı bitirmek istemiyorum kasım ayına saklamak istiyorum. 159 pro aldım zaten lakin sepet tutarını tuturucam diye yine bir ton malzeme almak zorunda kaldım.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Yağız Berk Özel
Beyler elimde 3 tane (kablolu) ama ajazz veya dk vs. mekanik klavye olduğu için bunu almadım çünkü 2si yatıyor evde almam sizce mantıklı mı ? Boşa artık paramı bitirmek istemiyorum kasım ayına saklamak istiyorum. 159 pro aldım zaten lakin sepet tutarını tuturucam diye yine bir ton malzeme almak zorunda kaldım.
Ben hem Ak820 max aldım bir de F75 aldım ikisi de kullanırsın çok sağlam klavyeler.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,945
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak