Neler Yeni

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Yağız Berk Özel
Konu dışı ama benim Ak820 max geldi kutunun içine koymamışlar sadece klavyenin kutusuyla yollamışlar ve kutu bayağı hasarlı kısmi iade talebi vs oluşturabiliyor muyum?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Konu dışı ama benim Ak820 max geldi kutunun içine koymamışlar sadece klavyenin kutusuyla yollamışlar ve kutu bayağı hasarlı kısmi iade talebi vs oluşturabiliyor muyum?
nasıl yani klavye mi koymamışlar

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Yağız Berk Özel
nasıl yani klavye mi koymamışlar
Hayda yanlış yazmışım kutunun içine koymamışlar klavye kutusunu sadece klavye kutusuyla yollamışlar üstüne etiket yapıştırıp içi tam içinde klavye vs malzemeleri var yani sadece bayağı hasarlı.

Shix2x

80+ Bronze
Hayda yanlış yazmışım kutunun içine koymamışlar klavye kutusunu sadece klavye kutusuyla yollamışlar üstüne etiket yapıştırıp içi tam içinde klavye vs malzemeleri var yani sadece bayağı hasarlı.
Bi kisinin daha oyle koymuslardi.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Yağız Berk Özel
çinliler o durumlara pek dikkat etmiyor malesef , klavyeye bir şey olmaz da mouse zarar görmezse iyi
Klavyeye bir şey olmuyor diye sadece klavye kutusuyla kargo mu yollanır? Akko'dan gelen siparişim hiç böyle değildi.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
Klavyeye bir şey olmuyor diye sadece klavye kutusuyla kargo mu yollanır? Akko'dan gelen siparişim hiç böyle değildi.
valla benim whatgeek hariç hepsi o şekilde geldi markayla değil de daha çok satıcıyla alakalı

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yine kaçırdım ya sabah gördüm sipariş ederken ders başladı kapatmak zorunda kaldım 🥲

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
murat
zaten öyle geliyor ajazz kargoları benim 820pro öyle gelmişti sadece kendi klavye kutusu ak992 de öyle gelmişti

Top Bottom