nasıl yani klavye mi koymamışlarKonu dışı ama benim Ak820 max geldi kutunun içine koymamışlar sadece klavyenin kutusuyla yollamışlar ve kutu bayağı hasarlı kısmi iade talebi vs oluşturabiliyor muyum?
Hayda yanlış yazmışım kutunun içine koymamışlar klavye kutusunu sadece klavye kutusuyla yollamışlar üstüne etiket yapıştırıp içi tam içinde klavye vs malzemeleri var yani sadece bayağı hasarlı.nasıl yani klavye mi koymamışlar
Hocam klavyeyi kendi kutusuyla yollamışlar kargo için bi kutuya daha koymamışlar.nasıl yani klavye mi koymamışlar
Bi kisinin daha oyle koymuslardi.Hayda yanlış yazmışım kutunun içine koymamışlar klavye kutusunu sadece klavye kutusuyla yollamışlar üstüne etiket yapıştırıp içi tam içinde klavye vs malzemeleri var yani sadece bayağı hasarlı.
Desteğe yazayım bakayım bir şeyler koparabilecek miyim kutunun içine edilmiş hani klavyenin kendi kutusu olunca sıkıntı benim için.Bi kisinin daha oyle koymuslardi.
çinliler o durumlara pek dikkat etmiyor malesef , klavyeye bir şey olmaz da mouse zarar görmezse iyiHocam klavyeyi kendi kutusuyla yollamışlar kargo için bi kutuya daha koymamışlar.
Klavyeye bir şey olmuyor diye sadece klavye kutusuyla kargo mu yollanır? Akko'dan gelen siparişim hiç böyle değildi.çinliler o durumlara pek dikkat etmiyor malesef , klavyeye bir şey olmaz da mouse zarar görmezse iyi
valla benim whatgeek hariç hepsi o şekilde geldi markayla değil de daha çok satıcıyla alakalıKlavyeye bir şey olmuyor diye sadece klavye kutusuyla kargo mu yollanır? Akko'dan gelen siparişim hiç böyle değildi.
zaten öyle geliyor ajazz kargoları benim 820pro öyle gelmişti sadece kendi klavye kutusu ak992 de öyle gelmiştiKonu dışı ama benim Ak820 max geldi kutunun içine koymamışlar sadece klavyenin kutusuyla yollamışlar ve kutu bayağı hasarlı kısmi iade talebi vs oluşturabiliyor muyum?