dostum sahibinden de 1300-1400 e satılıyor ortalama 1500. 1600e alan varsa cidden ben bir gelince 1200-1300 civarı vereceğim (acil satmam gerek)Gir gruplara bak yalan mi soylicez reis
dostum sahibinden de 1300-1400 e satılıyor ortalama 1500. 1600e alan varsa cidden ben bir gelince 1200-1300 civarı vereceğim (acil satmam gerek)Gir gruplara bak yalan mi soylicez reis
Ben 1500 veririm. Piyasada kablosuz mekanik dolu dolu klavye yok ki?1500 e kim alıyor abi mekanik piyasası bu kadar geniş değil
Kim dedi sana geniş olmadığını?1500 e kim alıyor abi mekanik piyasası bu kadar geniş değil
Yoğunluktan dolayı ucuz. Siyahını Keycaps ile yazın 2000-2500 den satacağımı düşünüyorum.dostum sahibinden de 1300-1400 e satılıyor ortalama 1500. 1600e alan varsa cidden ben gelince 1200-1300 civarı veriyorum (acil satmam gerek)
O promosyon hiçbir işe yaramıyor mesajlar kısmındaki promosyonlar kısmından gelenlere bak.
Kuponlu mu aldın merktan soruyorum kaça mal olduMouse pad tavsiye ediyorum uzun
kuponu bilmiyorum, 1100 tl yazdı en son banaKuponlu mu aldın merktan soruyorum kaça mal oldu
uğraşmicam ya temuylaO promosyon hiçbir işe yaramıyor mesajlar kısmındaki promosyonlar kısmından gelenlere bak.
Ben daha öncesinde de custom mekanik klavye al satı yaptım bazıları auladan kötü baziları daha iyiydi ve çok fazla alıcı yoktu ancak yine de haklı olabilirsiniz. Ben yine sarı siteye ilan veririm ama dediğim gibi forumdan isteyen varsa 1300 civarına verebilirim.Kim dedi sana geniş olmadığını?
ÖYLE BIR KONU AÇTINKI HEM MILLET FP KLAVYE ALDI HEMDE MESAJLAR BITMIYOR HAYLA DEVAM EDIYOR.HELAL SANA
NAMIDİĞER ''DELIKANLI KLAVYESİ'' İSTEYENLER ALABİLİR. BU KLAVYE YERİNE BAŞKA KLAVYE SEÇEN DUBAİ ÇİKOLATASI YİYEN ERKEKLER GİBİDİR.
*******(SWİTCHLER)
*******BEYAZ KLAVYE>> ''LEOBOG REAPER SWİTCH''
*****BEYAZ KLAVYE SES TESTİ*******
*******(TEMUDA İNDİRİM KODLARI, DAHA FAZLA DA OLABİLİR AZ DA BİLMİYORUM İLK ALIŞVERİŞİM.)*******
ANA EKRANDA ARAMA KISMINA act695556, dpp3976 VE vrgtr15030 KODLARINI GİRİN BEN O ŞEKİLDE BİRAZ İNDİRİM YAPMIŞTIM. TELEFONDAN UYGULAMA ÜZERİNDEN YAPTIM.
*******SİYAH KLAVYE>> ''GRAYWOOD V3''
*******SİYAH KLAVYE SES TESTİ*******