GökdenizS
80+
ailevi değerlerin kıymetli değil sanırım.Aula bitti krallar çok şükür umarım apex gibide bidaha gelmez
ailevi değerlerin kıymetli değil sanırım.Aula bitti krallar çok şükür umarım apex gibide bidaha gelmez
açıkça konuş ailevi degeri gösteriyim aslanımailevi değerlerin kıymetli değil sanırım.
Knk şu bollukta 1600'e gidiyorsa 2-3 ay sonra satılırAlan aldı zaten yoh yav 900 liraya aldıkları klavye 2000 lira olacakmış (30 bin satıldı). Zaten ederi max 50 dolardı plastik kasa
Bolluk daha başlamadı bile. Stokların çoğu 10 gün önce geldi. Sence hepsi tr ye geldi mi? çoğu kargoda. bak stoklar bu cuma bitsin ertesi hafta gör ilanları.Knk şu bollukta 1600'e gidiyorsa 2-3 ay sonra satılır
Nasıl başlamadı her yerde aula görüyorum zaten ayrı ayrı aldığım 5-6 tane ürün ulaştı elime sence millete ulaşmamış mıdırBolluk daha başlamadı bile. Stokların çoğu 10 gün önce geldi. Sence hepsi ulaştı mı? bak stoklar bu cuma bitsin ertesi hafta gör ilanları.
Knk çoğu kişinin haberi yoktu bu hafta baya kişi aldı. Ben çarşamba günü aldım o gün satış daha 18 bindi.Nasıl başlamadı her yerde aula görüyorum zaten ayrı ayrı aldığım 5-6 tane ürün ulaştı elime sence millete ulaşmamış mıdır
2 haftadır araliksiz stokta apexi aldıktan 5 gün sonra aldim hepsini gayette satılıyorNasıl başlamadı her yerde aula görüyorum zaten ayrı ayrı aldığım 5-6 tane ürün ulaştı elime sence millete ulaşmamış mıdır
hocam jarj sorunu var kronikAlan aldı zaten yoh yav 900 liraya aldıkları klavye 2000 lira olacakmış (30 bin satıldı). Zaten ederi her yerde max 60 dolardı plastik kasa
Nasıl yoktu hocam nerde yaşıyorsun sen ürün satışa çıktı 2. hafta bitti insta,tiktok her yerde ürünü gördüm 20 gün olmuş neredeyse ürün satıştaKnk çoğu kişinin haberi yoktu bu hafta baya kişi aldı
Şarj sıkıntılı valla gösterge doğru çalışmıyor fn+b basıyorum hep aynı yerde bi anda 20'e iniyorhocam jarj sorunu var kronik
valla hocam benım dun 8 deydi 2 güne 0 a ıniyor ışıksızda aynıNasıl yoktu hocam nerde yaşıyorsun sen ürün satışa çıktı 2. hafta bitti insta,tiktok her yerde ürünü gördüm 20 gün olmuş neredeyse ürün satışta
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şarj sıkıntılı valla gösterge doğru çalışmıyor fn+b basıyorum hep aynı yerde bi anda 20'e iniyor
2tane çöktüm 4. Siparisim oldu bu ay sinir kacti