Amd34
80+ Silver
Var knk bilek desteğim konuyu yanlış anladın o fiyata klavye standı sordumbilek desteği al.
Var knk bilek desteğim konuyu yanlış anladın o fiyata klavye standı sordumbilek desteği al.
O zaman sormanızın bir anlamı yok gibi hocam ama uyar bence sorun olmuyor. Benim de klavye harici siyah, bence hoş.beyler siyah sisteme beyaz klavye uyar mı ya? bence çok sırıtmaz gibi, aldım zaten artık kargoya bile verildi.
sdasddsadsa bende sepeti doldurmalık ne var diye anladımVar knk bilek desteğim konuyu yanlış anladın o fiyata klavye standı sordum
hocam çok takılma ben beyaz aldım daha güzel geldi gözüme sistemim siyah ama sırıtsa bile pek takmam.beyler siyah sisteme beyaz klavye uyar mı ya? bence çok sırıtmaz gibi, aldım zaten artık kargoya bile verildi.
Yok ya öyle olunca rastgele bir şey atıp iptal ediyorum sonrasdasddsadsa bende sepeti doldurmalık ne var diye anladım
varbeyaz ve siyah olunca switch farkı var mı
Onları düzenli keycapslerini çıkarıp temizlerim diyorsan olur tabi, veya mümkün olduğunca dik dururlarsa içi tozlanmazSürekli temizlik yapıyorum hocam böyle duvara filan 1 beyaz 1 siyah koyayım diyorum
beyaz bana daha sessiz gibi geldi yanılmıyorum dimi
Yok hocam graywood v3 daha sessiz.beyaz bana daha sessiz gibi geldi yanılmıyorum dimi
siyah olan mı o?Yok hocam graywood v3 daha sessiz.
evetsiyah olan mı o?
o da stok da yok...
Ankaradaysanız iade etmeyin hocam ben aldığınız fiyattan alırım iade ile uğraşmayıno da stok da yok...
Mesaj otomatik birleştirildi:
neyse alak bari olmadı iade ederim