Amd34
80+ Silver
Gelmiyor kiSiyah olanı beğendim beklenir mi sizce?
Gelmiyor kiSiyah olanı beğendim beklenir mi sizce?
Rog scope tkl klavyem var yedek almak istiyorum ama siyah çok daha fazla hoşuma gitti, beyaza pek ısınamadım.Gelmiyor ki
Ses olarak beyaz görünüş olarak siyah güzel duruyor son siyahlar'dan yakalayıp sipariş verdim 1 tane de bugün satmıştım güzel renkRog scope tkl klavyem var yedek almak istiyorum ama siyah çok daha fazla hoşuma gitti, beyaza pek ısınamadım.
Evet bende istemedim kupon verin yeter dedim.Ürünü istemeden mi para iadesi yapıyolar hocam
Öyle çok tozlanırDayanamadık aldık 1 adet daha bunları sergiliyebileceğim stand tarzı bir şey nasıl bulurum
Sürekli temizlik yapıyorum hocam böyle duvara filan 1 beyaz 1 siyah koyayım diyorumÖyle çok tozlanır
Bendede sıkıntı olan ürüne iade yapmıyolar olmayan ürüne iade yapıyolar ironik bir durumEvet bende istemedim kupon verin yeter dedim.
Düzgün desteğe denk gelmeniz lazım çoğu zaman eli ayarı yok bunların.Bendede sıkıntı olan ürüne iade yapmıyolar olmayan ürüne iade yapıyolar ironik bir durum
Şuan konuşuyorum bir destekle bakalım nolucakDüzgün desteğe denk gelmeniz lazım çoğu zaman eli ayarı yok bunların.
Sizin üründe ne sorun var hocam?Şuan konuşuyorum bir destekle bakalım nolucak
Ben kodak ssd ve yanında saat kulaklık tutacağı gibi şeyler almıştım kulaklık tutacağının yapışkanı çok kötüydü saatin boyu küçüktü ssd tam hızını karşılamıyordu bu sayfada muhabbeti dönünce bi deneyim dedim tekrar çine göndermemi istiyorlar onunlada uğraşmamSizin üründe ne sorun var hocam?
bilek desteği al.340'a geliyor yok mudur şöyle 150 TL filan bir şey