abbbasyanbasan
80+
Düzgün fiyat dediğiniz 1k 1200 dimiDüzgün fiyata satan varsa renk farketmez alıcıyım, özel mesaj atarsanız sevinirim
Düzgün fiyat dediğiniz 1k 1200 dimiDüzgün fiyata satan varsa renk farketmez alıcıyım, özel mesaj atarsanız sevinirim
3 ila 9 günbugün gümrüğe gelmiş, tahmini kaç gün sürer gümrükten çıkması?
o zaman bana gelmesi minimum 12 gün falan. Neyse artık beklicez3 ila 9 gün
şefim 3 klavye aldım farklı tarihlerde. Birisi 3 gün sürdü gümrük, birisi 5 gün, ilk aldığımda 9 gün bekledi heralde yoğunluktan dolayı yani şans işi biraz. Şimdi 4. klavye gümrükte benim de bugün girmiş umalım da kısa sürsün.o zaman bana gelmesi minimum 12 gün falan. Neyse artık beklicez
Kıssadan hisse Aras kargo rezalet bir şirket. Çine gidip kendim alsaydım keşke.Selamlar. Aras kargo ile gelmesi gereken ürünüm bir haftadır teslim edildi olarak gözüküyor. Ama teslim edilmedi. Kendilerine ulaştım numaralarıyla. Teslim edildi diyorlar başka bir şey demiyorlar. Direkt şubelerine gittim. Yüzsüz kadının birine( hakaret sayılır mı? Gayet yüzsüzdü bence) laf anlatana kadar saçlarım beyazladı. Temu destek birimi ise ısrarla teslim edildi diyor. Bir haftadır o destek senin bu destek benim bu bilet senin bu bilet benim uğraşıp duruyorum. Pazartesi tüketici hakem heyetine başvuracağım.
benimkide Aras kargo ile geliyor umarım bir sorun çıkmazSelamlar. Aras kargo ile gelmesi gereken ürünüm bir haftadır teslim edildi olarak gözüküyor. Ama teslim edilmedi. Kendilerine ulaştım numaralarıyla. Teslim edildi diyorlar başka bir şey demiyorlar. Direkt şubelerine gittim. Yüzsüz kadının birine( hakaret sayılır mı? Gayet yüzsüzdü bence) laf anlatana kadar saçlarım beyazladı. Temu destek birimi ise ısrarla teslim edildi diyor. Bir haftadır o destek senin bu destek benim bu bilet senin bu bilet benim uğraşıp duruyorum. Pazartesi tüketici hakem heyetine başvuracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kıssadan hisse Aras kargo rezalet bir şirket. Çine gidip kendim alsaydım keşke.
Hocam benim bir bucuk gün sürmüştü şans işibugün gümrüğe gelmiş, tahmini kaç gün sürer gümrükten çıkması?
Windows + Shift + Sarkadaşlar ss nasıl alıyorduk
oradan alınan ss ler nereye gidiyor belgelerde yok ekran forolarındaWindows + Shift + S
panoya gidiyor ctrl v yaparsan yapistirir.oradan alınan ss ler nereye gidiyor belgelerde yok ekran forolarında
SS'ler direkt kopyalanıyor bir yere Ctrl + V yaparsan yapıştırırsın.oradan alınan ss ler nereye gidiyor belgelerde yok ekran forolarında