Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Ahmet
o zaman bana gelmesi minimum 12 gün falan. Neyse artık beklicez
şefim 3 klavye aldım farklı tarihlerde. Birisi 3 gün sürdü gümrük, birisi 5 gün, ilk aldığımda 9 gün bekledi :D heralde yoğunluktan dolayı yani şans işi biraz. Şimdi 4. klavye gümrükte benim de bugün girmiş umalım da kısa sürsün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Ferhat Karakoç
Selamlar. Aras kargo ile gelmesi gereken ürünüm bir haftadır teslim edildi olarak gözüküyor. Ama teslim edilmedi. Kendilerine ulaştım numaralarıyla. Teslim edildi diyorlar başka bir şey demiyorlar. Direkt şubelerine gittim. Yüzsüz kadının birine( hakaret sayılır mı? Gayet yüzsüzdü bence) laf anlatana kadar saçlarım beyazladı. Temu destek birimi ise ısrarla teslim edildi diyor. Bir haftadır o destek senin bu destek benim bu bilet senin bu bilet benim uğraşıp duruyorum. Pazartesi tüketici hakem heyetine başvuracağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Selamlar. Aras kargo ile gelmesi gereken ürünüm bir haftadır teslim edildi olarak gözüküyor. Ama teslim edilmedi. Kendilerine ulaştım numaralarıyla. Teslim edildi diyorlar başka bir şey demiyorlar. Direkt şubelerine gittim. Yüzsüz kadının birine( hakaret sayılır mı? Gayet yüzsüzdü bence) laf anlatana kadar saçlarım beyazladı. Temu destek birimi ise ısrarla teslim edildi diyor. Bir haftadır o destek senin bu destek benim bu bilet senin bu bilet benim uğraşıp duruyorum. Pazartesi tüketici hakem heyetine başvuracağım.
Kıssadan hisse Aras kargo rezalet bir şirket. Çine gidip kendim alsaydım keşke.

Metro 2033

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kıssadan hisse Aras kargo rezalet bir şirket. Çine gidip kendim alsaydım keşke.
benimkide Aras kargo ile geliyor umarım bir sorun çıkmaz

Top Bottom