dediğiniz yapıyorum ama bir şey olmuyor zaten normaldede sag sol yapınca bişey değişmiyor sanırım o tuşum bozukMultimedya tuşundan kastın sağ üstteki knob'un ışık yerine sesi ayarlaması ise, knoba 3-4 sn bas sonra ses ayarlama moduna giriyor.
bende de bozuk hocam odediğiniz yapıyorum ama bir şey olmuyor zaten normaldede sag sol yapınca bişey değişmiyor sanırım o tuşum bozuk
Reis benim de klavye f5 atmiyoHocam şöyle, o knoba basılı tutun ve tuttuktan bir süre sonra sol alttaki "Win" tuşunun altında mavi bir ışık yanıp sönecek, ondan sonra ses ayarlayabiliyorsunuz. Umarım sorun yoktur da dediğim şekilde düzelir
FN+W yap düzelir. Ben de yaşadım :dReis benim de klavye f5 atmiyo
düzeldi ne yapmıs olduk sımdı fn artı w yapınca artı işsareti yapamıyom aslkdjalksdFN+W yap düzelir. Ben de yaşadım :d
Yanlış hatırlamıyorsam Windows moduna alıyordu klavyeyi, bazen mac modunda kalabiliyor klavye :ddüzeldi ne yapmıs olduk sımdı fn artı w yapınca artı işsareti yapamıyom aslkdjalksd
3 4 sn basılı tut eskı halıne gelıyor eger bozuk degılse tabisorunu başlıkta belirttim
tamamdır teşekkür ederimYanlış hatırlamıyorsam Windows moduna alıyordu klavyeyi, bazen mac modunda takılı kalabiliyor :d
rica ederimtamamdır teşekkür ederim
uygulmasını güncelledinmi ?sorunu başlıkta belirttim