Neler Yeni

AULA F75 NEREDEN UCUZ ALIRIM

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,445
İsim
Diyarhan
hocam 2 sene önce 600 dü şimdi rahat 1500 ediyor dilersen ismini vereyim bakın performax gaming xetra comfort red switch
Dostum ben xpg Summoner Cherry MX satıyorum 1500 e almıyorlar performax biraz zor gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Serhat Aydın

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Serhat Aydın
hocam benim klavyenin jelatini dahi çıkarmadı kutusu faturası hepsi duruyor her ay temizliyorum tek tek çıkarıp sıfır gibi yani bunlara baktım bunlar aynı fiyattayken koymuşlar ben 600 e almıştım aynı zamanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum yanlıs anlama ama o fıyatada almaz kımse

hot swapp yok hocam
sorun yok hocam indiririm

aula f75 in yanından geçemez. stokta olmadığı için insanlar alternatif olarak göstermişler ama asla yerini tutmaz...
evet f75 in tadına baktım bi abide vardı çok tatlı numped olması biraz kötü ama çok güzel

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Valla hocam elinizdeki klavye yanlış anlamayın ama zor gider benim eski klavyemde temiz ve sıfırı 1500 felandı ama gittim 400 TL ye verdim çünkü diğer türlü gitmez eğer piyasada bir klavyenin yeri yoksa yanlış anlamayın çok uyguna vermediğiniz sürece gelipte kimse almaz ya uyguna vereceksiniz yada şuan için pek düşünmezsiniz diğer türlü o fiyatlara zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Serhat Aydın
Valla hocam elinizdeki klavye yanlış anlamayın ama zor gider benim eski klavyemde temiz ve sıfırı 1500 felandı ama gittim 400 TL ye verdim çünkü diğer türlü gitmez eğer piyasada bir klavyenin yeri yoksa yanlış anlamayın çok uyguna vermediğiniz sürece gelipte kimse almaz ya uyguna vereceksiniz yada şuan için pek düşünmezsiniz diğer türlü o fiyatlara zor
doğru diyosunuz hocam en uygun fiyata veririm olmazsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,334
Üyeler
167,093
Son üye
EmreBeyy
Top Bottom