Neler Yeni

AULA F75 Şarj Göstergesi

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
Aula f75 klavyemin esc tuşunun yanındaki şarj göstergesi kendi kendine nefes alma/sabit moddan çıkmaya geçiyor fn ve shift yaparak sabitliyorum fakat daha sonra tekrar kendi kendine başka bir moda geçiyor bu sorunu başka yaşayan var mı veya çözümünü bilen?

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
525
İsim
ilkay çam
Aula f75 klavyemin esc tuşunun yanındaki şarj göstergesi kendi kendine nefes alma/sabit moddan çıkmaya geçiyor fn ve shift yaparak sabitliyorum fakat daha sonra tekrar kendi kendine başka bir moda geçiyor bu sorunu başka yaşayan var mı veya çözümünü bilen?
o sarj gostergesi miymis
Mesaj otomatik birleştirildi:

fn + b yaparak sarj yuzdesini gorebilirsiniz. fn + tab ile o ledi kontrol edersiniz

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o sarj gostergesi miymis
Mesaj otomatik birleştirildi:

fn + b yaparak sarj yuzdesini gorebilirsiniz. fn + tab ile o ledi kontrol edersiniz
sarj olma gostergesi sanirim ama sabitliyemiyorum sorun bu

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berkay Kahraman
FN+B bas 0 en yüksek 9-8-7 diye azalıyor şarj ışıklara bak anlarsın. O lede çok güvenme süs biraz.

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
FN+B bas 0 en yüksek 9-8-7 diye azalıyor şarj ışıklara bak anlarsın. O lede çok güvenme süs biraz.
sürekli kabloda kullanıyorum ben o escnin yanındaki tuşun sabit kalmasını istiyorum sadece

gavanoz

80+
forumda çözümü var ararsanız bulabilirsiniz veya olmadı yazılım üzerinden oluyordu sanırım bende aynı şekilde kapattım ama hatırlamıyorum nasıl olduğunu yani direk kapatabilirsin o ışığı

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
forumda çözümü var ararsanız bulabilirsiniz veya olmadı yazılım üzerinden oluyordu sanırım bende aynı şekilde kapattım ama hatırlamıyorum nasıl olduğunu yani direk kapatabilirsin o ışığı
hocam konuyu atabilirsen çok memnun olurum

Top Bottom