Yardım Aula F75 satılıp W75 alınır mı ?

Polat Alengir

80+ Silver
Reaksiyon skoru
834
Bütçe
4000
merhabalar elimde şuan amazondan aldığım aula f75 siyah renk var. Üstüne takılı çatlap keycaps seti var onlarla satmayı düşünüyorum. Ve biraz daha ekleyip wraith sitesinden W75 almayı düşünüyorum. Şuanda 4000 ₺. Sizce bu paraya değermi biri kablosuz biri kablolu mantıklı bir hareket olurmu. W75 manyetik olduğu için beni cezbediyor bu paralara kablosuz sağlam manyetik klavye varmıdır ?

W75 in kablosuz klavye olduğunu sanıyordum değilmiş.Tamamen kişisel tercih,ben geçmezdim

kullanmıyorum duruyor öylede canım sıkıldı satıp manyetik klavye almak istiyorum belki şey yaparım aula kalır birtane w60 alırım zaten herşeyinle w75in aynısı switch falan aynı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

harbiya
kasa haricinde çok bir espirisi yok onu bilesin he desen 75 den 60 a inecem o zaman farkeder :kekw: ben şuan %60 lik kullanıyorum baya rahatmış

kasa haricinde çok bir espirisi yok onu bilesin he desen 75 den 60 a inecem o zaman farkeder :kekw: ben şuan %60 lik kullanıyorum baya rahatmış
benim amacım birtane mekanik birtane manyetik klavyemin olması oyun oynarken tak diye manyetiği takarım normal kullanımda mekaniği

Geri