siyah daha tok beyaz bir tık daha sesli ona göre karar ver ikiside süperhangi rengini önerirsiniz siyahını aldım ama beyaz daha iyi diyorsaniz iptal edip beyazı alacağım
Aslında siyah daha creamy beyaz daha tok bu yüzden daha sesli. Siyah güzel gözüküyor ama ledleri daha az yansıtıyor. Beyaz ise maşallahı var.siyah daha tok beyaz bir tık daha sesli ona göre karar ver ikiside süper
ikisi de süper bi tane de beyaz geçhangi rengini önerirsiniz siyahını aldım ama beyaz daha iyi diyorsaniz iptal edip beyazı alacağım
siyahın switch creamy ses uzakdan yakından alakası yok dostum creamy ses böyle olmazAslında siyah daha creamy beyaz daha tok bu yüzden daha sesli. Siyah güzel gözüküyor ama ledleri daha az yansıtıyor. Beyaz ise maşallahı var.
Tamamen senin kararına kalmış bir şey ikiside aynı klavyehangi rengini önerirsiniz siyahını aldım ama beyaz daha iyi diyorsaniz iptal edip beyazı alacağım
Önümde duruyor klavye. Daha önce gateron milky yellow kullanmıştım sesi ona benziyor. Altına bez koyup öyle kullanın anlarsınız.siyahın switch creamy ses uzakdan yakından alakası yok dostum creamy ses böyle olmaz
pudding keycaps al ben aldım çok kaliteli fakat gelen klavyenin ışıklandırması yukarıda olması lazım aşağıda olunca çok verimli olmuyor çünkü klavye tuşlarındaki yazılar yukarı konumlandırılmışAslında siyah daha creamy beyaz daha tok bu yüzden daha sesli. Siyah güzel gözüküyor ama ledleri daha az yansıtıyor. Beyaz ise maşallahı var.
İkiside var önümde bende kullandım creamy switch benzemiyorÖnümde duruyor klavye. Daha önce gateron milky yellow kullanmıştım sesi ona benziyor. Altına bez koyup öyle kullanın anlarsınız.