Çözüldü✓ AULA F75 Bu fiyata alınır mı?

Ürünü satmıyorum ki elimde kalmadı zaten girin bakın sahibinden e 1700 en ucuz şuan hadi 200 indirsinler 1500 ki o da zor yani

apexi de 1400 e sattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü satmıyorum ki elimde kalmadı zaten girin bakın sahibinden e 1700 en ucuz şuan hadi 200 indirsinler 1500 ki o da zor yani
tamam kanka agresiflige ne gerek var

ben de 3 tane var be birader vallaha

milleti tartaklamaya çalışmıyorum ama
Ticareti çoluk çocuktan öğrenecek değiliz tartaklayan milleti belli bozuk olan şeyi neden 3 tane aldın derler adama o zaman gülüm

2k bile eder. Yazılım dışında çok hoş klavye. AK820 var bende o yüzden kullanmıyorum. Ağır biraz da.

tartışmayın beyler kısaca 1700 civarına daha kısa sürede alırsınız ama uğraşarak 1400 1500 civarına da alabilirsiniz klavyeyi zaman ilerledikçe fiyatı artabilir

2k bile eder. Yazılım dışında çok hoş klavye. AK820 var bende o yüzden kullanmıyorum. Ağır biraz da.
bende ak 820 max almıştım aulayı alınca paketleyip koydum bir yere belki zamanı gelince ak820 max'ı modlayabilirim en basit olarak auladaki poron sünger ve switchleri alıp kasayı da boyarsam keycapsleri de değiştim mi derken 1 tane daha aula fiyatı çıkıyor :D

Geri