Neler Yeni

Çözüldü✓ Aula F75 tuş kayması

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Tuşlarda kayma yokmuş, ama neden böyle olduğunu anlamadım. f4 direk sayfa değiştiriyor, f3 alt tab görevi görüyor ama alt f4 yaptığımda veya herhangi bir alt kombinasyonu kullandığımda tuşların görevi değişmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop klavyesinde bir sorunla karşılaşmadım aynı, fakat diğer klavyeyi kullanınca f tuşları çalışmıyor
fn q veya e yapmış olabilirsiniz farklı işlevleri var diğer cihazlar için çünkü.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Utkan Bera Kabasakal
hocam fn q yapmişsınız fn w yaparak windows moda geçin ve rahatlıkla kullanmaya devam edin şimdi denedim fn q yaptığımda geçiş yapıyor dediğiniz gibi.
Evet hocam tam yazıyordum, teşekkürler yardımınız için, muhtemelen klavyenin sesine aşık olurken rastgele tuşlara basarken oldu. Sizi de yorduğum için özür dilerim. İyi akşamlar

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Evet hocam tam yazıyordum, teşekkürler yardımınız için, muhtemelen klavyenin sesine aşık olurken rastgele tuşlara basarken oldu. Sizi de yorduğum için özür dilerim. İyi akşamlar
:D klavyenin sesine aşık olmak katılıyorum hocam buna çok tatlı bir sesi var. estağfurullah yorulmadım hocam çözüldüyse sorun ne mutlu bana. iyi akşamlar.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Muhammed emin efe
Klavyemin özellikle siyah ve backspace space enter gibi tuşlarını hafif ışığa doğru tutup baktığımda rahatlıkla kabarık olduğunu görebiliyorum, acaba firma bu tuşlar özel olduğu için bir şeyler denemek istemiş olabilir mi diye düşünmek istiyorum 😄
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ok kısmına bakarsanız daha rahat gorebilirsiniz
Kardeşim teleskop ile mi inceledin? Ayrıca sıcak süblimasyon baskı biraz mürekkep gölgesi gayet normal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Utkan Bera Kabasakal
Kardeşim teleskop ile mi inceledin? Ayrıca sıcak süblimasyon baskı biraz mürekkep gölgesi gayet normal.
Açıkçası ben farketmemiştim, arkadaşım denerken kabarıklığı hissedince gördük bizde. Sorun yoksa ne mutlu bana

Top Bottom