Neler Yeni

Aula f75 ücret iadesi yapılacak

goku010203

80+ Bronze
Benden sana bi abi tavsiyesi, yapacaksan kendin yap ama kimseye özendirme ve yaptığın işi açık açık söyleme. Herkese söyleyerek ego tatminitesi mi yapıyorsun yoksa insanları sinirlendirmekten zevk mi alıyorsun bilmiyorum ama yapacaksan sende kalsın, en iyisi bu. Bide bence yapma, etik değil.

Son düzenleme:

NooB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Semih Gedik
Sadece başıma gelen olayı anlatayım. Ajazz mouse denk getiremediğim için shark atack 11 aldım. Ürün geldi 2-3 saat kullandım ve çalışmamaya başladı. Bozulduğunu düşünerek temuya bağlandım. Kartıma ücret iadesi yaptılar ürünü geri istemediler. Ne yaparım bu fareyi derken kurcalarken baktım şarj yuvasında bir şeffaf plastik var. onu çıkartım tekrar şarj istasyonuna koydum şarj olmaya başladı.
Temu müşteri hizmetlerine bağlanarak hata bendeymiş düzeldi güvenlik bandını kaldırmamışım diye anlattım. Ürün tutarını tekrar kartımdan çektiler.
Yaşadığım durum bundan ibaret. Kardeşim keriz dedi orası da onun düşüncesi.

goku010203

80+ Bronze
Sadece başıma gelen olayı anlatayım. Ajazz mouse denk getiremediğim için shark atack 11 aldım. Ürün geldi 2-3 saat kullandım ve çalışmamaya başladı. Bozulduğunu düşünerek temuya bağlandım. Kartıma ücret iadesi yaptılar ürünü geri istemediler. Ne yaparım bu fareyi derken kurcalarken baktım şarj yuvasında bir şeffaf plastik var. onu çıkartım tekrar şarj istasyonuna koydum şarj olmaya başladı.
Temu müşteri hizmetlerine bağlanarak hata bendeymiş düzeldi güvenlik bandını kaldırmamışım diye anlattım. Ürün tutarını tekrar kartımdan çektiler.
Yaşadığım durum bundan ibaret. Kardeşim keriz dedi orası da onun düşüncesi.
👏 En doğrusunu siz yapmışsınız hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: NooB
Top Bottom