Yardım Aula f75i satıyorum ucuzamı veriyorum

mert8888_

80+
Reaksiyon skoru
19
Klavye değişikliği için satıyorum ama biyanda fazla teklif gelmeye başladı 1400tl yazdım ucuzamı veriyorum

Bunu alıcam

Kullandığın ürünü kaça satacaktın kanka 4000 falan mı fiyat biçektin? Fazla teklif geliyor çünkü millet keriz :D Bi kere adı çıktı diye iyi bir şey sanıyorlar

yok iyi fiyat aslında abartmamışsınız işte ama 1600 yazıp pazarlık yok desenizde sonra tmm kargo parası benden olsun desenizde satılır bence ve ilan görsellerini vs çok iyi çekin inanın alırken diğerlerinin arasında iyi görünüyorsa onu almak istiyor insan halbuki hepsi aynı

ben bendekileri 1800 den satmıştım

yok iyi fiyat aslında abartmamışsınız işte ama 1600 yazıp pazarlık yok desenizde sonra tmm kargo parası benden olsun desenizde satılır bence ve ilan görsellerini vs çok iyi çekin inanın alırken diğerlerinin arasında iyi görünüyorsa onu almak istiyor insan halbuki hepsi aynı
Şuan 2 kişi var hemen alırım diyen hiçte özenemedim ilana aslında 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde letgodan satıyorum iade sıkıntısı vs oluyor diyorlar bi fikriniz varmı

Şuan 2 kişi var hemen alırım diyen hiçte özenemedim ilana aslında 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam birde letgodan satıyorum iade sıkıntısı vs oluyor diyorlar bi fikriniz varmı
sadece sahibinden de sıkıntı yaşayan gördüm

Nerden satmamı öneririsiniz
her yere koy nereden satılırsa ben elden öncelik veriyorum onun dışı ibana aldıktan sonra gönderiyorum sahibindene 1tl ilan açıp kargoyu 91tlye getirmiş oluyorum

her yere koy nereden satılırsa ben elden öncelik veriyorum onun dışı ibana aldıktan sonra gönderiyorum sahibindene 1tl ilan açıp kargoyu 91tlye getirmiş oluyorum
Şuan bende alıcı varda letgoda iade vs sıkıntı yaşarmıştım hiç bilmiyorum şuan

ben zamaninda 1800 TL'ye almistim 1400 acayip ucuz geliyor cunku sari sitede bile en ucuzu 1450 zaten, biraz daha arttirabilirsiniz zaten kaliteli bir klavye ama siz cok acil satmam lazimcilardansaniz boyle kalsin

Geri