Yardım Aula F99 İki Tuş Işık Kapalıyken Ledi Yanıyor

OrkunJJ

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,713
Merhaba, yaklaşık 2 gündür ara ara Aula F99 klavyemin ışıklarını kapatıyorum ve aşağı ok tuşu ile page down tuşunun altındaki ledler ışıkları kapatmama rağmen kısık renkte yanmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim?

IMG_20251027_120407.webp
IMG_20251027_120417.webp

Klavyeden yana şansım yaver hiç gitmiyor canım çok sıkılıyor.
Bundan önce 1.5K ya fiyatına göre kaliteli bir klavye almıştım ve fazlasıyla memnundum ama ara ara tuşlar basmama durumu oluyor diye 2-3 ay kullanıp iade etmiştim. Sonra F99 aldım kaliteli olsun iyi olsun diye ve yine bunda da bir arıza ile karşılaştım sanırım :)
Bilgisi olan arkadaşlar ne olduğu hakkında bilgi verebilir ise çok sevinirim.

FN+ESC ile sıfırlamayı/resetlemeyi yaptım, diğer bağlantı modlarıyla vs. denedim hepsinde yanıyor bu iki tuşun kırmızı ve mavi renkteki ledleri.

Merhaba, yaklaşık 2 gündür ara ara Aula F99 klavyemin ışıklarını kapatıyorum ve aşağı ok tuşu ile page down tuşunun altındaki ledler ışıkları kapatmama rağmen kısık renkte yanmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Klavyeden yana şansım yaver hiç gitmiyor canım çok sıkılıyor.
Bundan önce 1.5K ya fiyatına göre kaliteli bir klavye almıştım ve fazlasıyla memnundum ama ara ara tuşlar basmama durumu oluyor diye 2-3 ay kullanıp iade etmiştim. Sonra F99 aldım kaliteli olsun iyi olsun diye ve yine bunda da bir arıza ile karşılaştım sanırım :)
Bilgisi olan arkadaşlar ne olduğu hakkında bilgi verebilir ise çok sevinirim.

FN+ESC ile sıfırlamayı denedim, diğer bağlantı modlarıyla vs. denedim hepsinde yanıyor bu iki tuşun kırmızı ve mavi renkteki ledleri.
klavye resetleme yokmu vardı sanki aulada

klavye resetleme yokmu vardı sanki aulada
Var var, resetledim zaten FN+ESC 5 saniye basılı tutunca bütün ışıklar farklı modlarda yandı vs. resetleme işlemini yaptı ama bu iki tuşun ledleri ışıkları kapatınca kısık olarak yanmaya halen devam ediyor.

Var var, resetledim zaten FN+ESC 5 saniye basılı tutunca bütün ışıklar farklı modlarda yandı vs. resetleme işlemini yaptı ama bu iki tuşun ledleri ışıkları kapatınca kısık olarak yanmaya halen devam ediyor.
kablosunı veya donglesini taktığın yeri değiş bi

kablosunı veya donglesini taktığın yeri değiş bi
Kablolu kullanıyordum, 2.4G ye geçirip dongle taktım, şuan bahsettiğim ledler söndü. Bilgisayardan çektiği akımda mı problem var acaba, ondan dolayı mı o ledleri yakıyor bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garip bir durum, kabloyla bağlayınca o ledler yanıyor, kablo bağlı değilken yanmıyorlar. Bakalım belki bataryasal bir durumu vardır, kablosuz kullanıp şarjını azalatmayı deneyeceğim.

Son düzenleme:
Kablolu kullanıyordum, 2.4G ye geçirip dongle taktım, şuan bahsettiğim ledler söndü. Bilgisayardan çektiği akımda mı problem var acaba, ondan dolayı mı o ledleri yakıyor bilemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garip bir durum, kabloyla bağlayınca o ledler yanıyor, kablo bağlı değilken yanmıyorlar. Bakalım belki bataryasal bir durumu vardır, kablosuz kullanıp şarjını azalatmayı deneyeceğim.
bence kablo takılıyken şarj oluyor ya o yüzden o ışıklar yanıyor. Bu arada keycapsler çok iyi görünüyor klavyeyi komple atsana birde varsa linkini :)

bence kablo takılıyken şarj oluyor ya o yüzden o ışıklar yanıyor. Bu arada keycapsler çok iyi görünüyor klavyeyi komple atsana birde varsa linkini :)
Kaç aydır kullanıyorum full kablolu şekilde ilk defa böyle oldu 2 gündür görüyorum o ledlerin yandığını 2 gündür mü şarj oluyor :D
Bir de şarj olurken dikey bir led var ortada o bazen animasyona giriyor yani tuşları yakıp söndürmüyor şarj kısmı bildiğim kadarıyla.

IMG_20251016_144925 (1).webp

Kaç aydır kullanıyorum full kablolu şekilde ilk defa böyle oldu 2 gündür görüyorum o ledlerin yandığını 2 gündür mü şarj oluyor :D
Bir de şarj olurken dikey bir led var ortada o bazen animasyona giriyor yani tuşları yakıp söndürmüyor şarj kısmı bildiğim kadarıyla.

Alıntıyı görüntüle
bilmiyorum valla bende f75 aldım amazondan gelsin bakarım bende yanıyormu o tuşlar

Alıntıyı görüntüle
şu keycapslerin türkçe q hali de olsa keşke

şu keycapslerin türkçe q hali de olsa keşke
Dimi, bir yerle anlaşıp aslında ürettirip getirtsek hiç fena olmaz :D
Keycapsler çok kaliteli Temu dan almıştım

Dimi, bir yerle anlaşıp aslında ürettirip getirtsek hiç fena olmaz :D
Keycapsler çok kaliteli Temu dan almıştım
ben temudaki mesaj kısmında satıcılara ulaşmaya çalışmıştım eğer üreticiyseniz türkçe haliyle basabilir misiniz diye ama nafile

ben temudaki mesaj kısmında satıcılara ulaşmaya çalışmıştım eğer üreticiyseniz türkçe haliyle basabilir misiniz diye ama nafile
Temu dan zor o ya
Alibaba dan bulmak lazım toptan satanlardan
300 500 tane üret dersek anca öyle yaparlar herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,938
Üyeler
183,921
Son üye
Mehmet Akif Ünal