OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,717
Merhaba, yaklaşık 2 gündür ara ara Aula F99 klavyemin ışıklarını kapatıyorum ve aşağı ok tuşu ile page down tuşunun altındaki ledler ışıkları kapatmama rağmen kısık renkte yanmaya devam ediyor. Bunu nasıl çözebilirim?
Klavyeden yana şansım yaver hiç gitmiyor canım çok sıkılıyor.
Bundan önce 1.5K ya fiyatına göre kaliteli bir klavye almıştım ve fazlasıyla memnundum ama ara ara tuşlar basmama durumu oluyor diye 2-3 ay kullanıp iade etmiştim. Sonra F99 aldım kaliteli olsun iyi olsun diye ve yine bunda da bir arıza ile karşılaştım sanırım
Bilgisi olan arkadaşlar ne olduğu hakkında bilgi verebilir ise çok sevinirim.
FN+ESC ile sıfırlamayı/resetlemeyi yaptım, diğer bağlantı modlarıyla vs. denedim hepsinde yanıyor bu iki tuşun kırmızı ve mavi renkteki ledleri.
Klavyeden yana şansım yaver hiç gitmiyor canım çok sıkılıyor.
Bundan önce 1.5K ya fiyatına göre kaliteli bir klavye almıştım ve fazlasıyla memnundum ama ara ara tuşlar basmama durumu oluyor diye 2-3 ay kullanıp iade etmiştim. Sonra F99 aldım kaliteli olsun iyi olsun diye ve yine bunda da bir arıza ile karşılaştım sanırım
Bilgisi olan arkadaşlar ne olduğu hakkında bilgi verebilir ise çok sevinirim.
FN+ESC ile sıfırlamayı/resetlemeyi yaptım, diğer bağlantı modlarıyla vs. denedim hepsinde yanıyor bu iki tuşun kırmızı ve mavi renkteki ledleri.