Aldığın ürünün linkini atabilir misin hocam?Arkadaşlar ara ara stok girmeye başladı haberiniz olsun, takip eden varsa.
Aldığın ürünün linkini atabilir misin hocam?Arkadaşlar ara ara stok girmeye başladı haberiniz olsun, takip eden varsa.
300 liraya temudan pbt alabilirdin double shot bunlar keycapsler zaten kendisi 800 900 ederabi ne yaptıysam sevemedim ben ya ışıkları akşam hiç gözükmüyor. Neden 3 bin tl verdikten sonra birde bin tl keykaps alıyorum. Garip sırf bu yüzden iade ettim.
Hocam Temu'dan aldığım keycapslerle birlikte kullanıyorum. Parlaklık %75 seviyesine ayarlı ve gayet yeterli. Gateron milky yellow pro switchlerle birlikte kullanıyorum. Bu switch'te ışık geçirgenliğini az da olsa azaltıyor. Ona rağmen gece de gündüz de sorun olmadan kullanabiliyorum.abi ne yaptıysam sevemedim ben ya ışıkları akşam hiç gözükmüyor. Neden 3 bin tl verdikten sonra birde bin tl keykaps alıyorum. Garip sırf bu yüzden iade ettim.
Ajjaz ak980 aldım yeni 1028tl'yeSTOK 7 GİRİYOR | 2.584,80TL Aula F99 3 Modlu RGB Hot Swap Mekanik Linear GrayWood V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye Lacivert
Worldcard 2500 TLüzeri 250 TLpuan kampanyası da eklendiğinde fiyatı emsalsiz oluyor. Kendi sitesinde dahi 3300 TL fiyatı var.
Lila 2.770TL Aula F99 3 Modlu RGB Hot Swap Mekanik Linear GrayWood V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye Lila
Gri 2.870TL | BİTTİ TEKRAR 3.341TL Aula F99 3 Modlu RGB Hot Swap Mekanik Linear GrayWood V3 Switch Kablosuz Makrolu Klavye Gri
Almayı düşünüyorum alayım mı hocam sizde var sanırımArkadaşlar Lacivert rengi tekrardan 2.584,80TL Stok 7