Neler Yeni

Autocad 3d cizmek zor mu

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
İstajyerim isyerinde beni arge ye aldilar autocad biliyomusun dediler çok az biliyorum dişli çizmek gibi 2d şeklinde ama burda komple malzemeyi çizmenin istediler 3d olarak yarın yapicam ama bilmiyorum öğrenmek zor mu bugün geceye kadar vaktim var

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Furkan Enes Kaplan
İstajyerim isyerinde beni arge ye aldilar autocad biliyomusun dediler çok az biliyorum dişli çizmek gibi 2d şeklinde ama burda komple malzemeyi çizmenin istediler 3d olarak yarın yapicam ama bilmiyorum öğrenmek zor mu bugün geceye kadar vaktim var
youtube da videolara bakarak fikir edinebilirsiniz

PixDraw

80+ Bronze
2d çizimi mantıken kavradıysan belirtilen ölçüler doğrultusunda 3d çevirilip cizilebilir çok kapsamlı bir çizim değilse tabii

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2d çizimi mantıken kavradıysan belirtilen ölçüler doğrultusunda 3d çevirilip cizilebilir çok kapsamlı bir çizim değilse tabii
Basit bir şey verecekler galiba ne kadar biliyosun görelim dediler

PixDraw

80+ Bronze
Basit bir şey verecekler galiba ne kadar biliyosun görelim dediler
Benzerini grafik tasarım üzerine staj yaptığımda yaşamıştım üsküdar belediyesinin katalog sayfa tasarımını verip aynısını istemiştiler. Önerim youtubede video izlemen incelemen 2d ile 3d arasında tek fark iç katmanlar cad kullanmayı biliyorsan 3d temel mantığını kavrarsın zaten

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
Multi kasa Vettel
Değil.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benzerini grafik tasarım üzerine staj yaptığımda yaşamıştım üsküdar belediyesinin katalog sayfa tasarımını verip aynısını istemiştiler. Önerim youtubede video izlemen incelemen 2d ile 3d arasında tek fark iç katmanlar cad kullanmayı biliyorsan 3d temel mantığını kavrarsın zaten
2d mantığı anladım da uygulamayi 3d de kavrayamadim henüz

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
Basit halledersin bize üniversitede öğretmişlerdi. Youtubdan vs. de rahatlıkla bulup öğrenebilirsin zor değil

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,646
İsim
Burak Tokgöz
Biraz denedim 17-15 açık ağız anahtar yaptim bir tane sonra capraz görünümde onu yükseltip içini hatch ile doldurdum oldu gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Basit halledersin bize üniversitede öğretmişlerdi. Youtubdan vs. de rahatlıkla bulup öğrenebilirsin zor değil
Evet basit geldi biraz daha çalışıp neyin nasıl yapıldığını tam ogrensem yeterli zaten ölçüleri bilerek yaptığımız bir şey

_____

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
-
bu soruyu sormak ne kadar mantıklı zaten sana çoktan bu işi vermişler zorsa da öğreneceksin mecbur

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,641
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Kolay bir program değil daha önce kısa bir süre deneme zamanım oldu yine kısmetse başlıcam faydalı bir program

Top Bottom