avast antivus iyi midir

Erdem123

Cezalı
80+ Bronze
Katılım
18 Eylül 2024
Mesajlar
593
Reaksiyon skoru
258
avast antivürüse aylık para verilirir mi işe yarar mı
 
hayir, Kaspersky, Norton, Bitfenix veya Malwarebytes bakabilirsin. Avast, McAfee gibi antivirüslere güvenmemeni, ve yüklememeni öneririm.
 
Bizde var 2 yıldır lisanslı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Virüslü siteyi anında engelliyor ve programları da
 
illa paralı bi antivirüs kullanıcaksan kaspersky öneririm. Ama ben şahsen gerek görmüyorum windows defender fazla fazla yetiyor.
 
Ben şahsen Kaspersky kullanıyorum, VPN hizmeti de var, şu ana kadar çok Memnunum veri sızıntısı vesaire onları da denetliyor ama Bitfenix en iyisi diyordu Can Değer abimiz, sana kalmış dostum.
 
Avast ve AVG verinizi size sormadan satıyordu. Ceza ödediler. AVG internet ise geçen gün bir açık kullandıkları için gündem oldu.
Şu dönemde birazda şans işi.
ABD Kaspersky yasakladı. (Bir bildiği vardır. Soğuk savaş etkisi...)
Size de çıkabilir. Keza Dr.Web bile hüpletiliyor. Fortineti buluta atıp satabiliyorlar. Crowdstrike bsod verebiliyor.
Benim bazı yerlerde konularım vardı oralardan bakabilirsiniz.
 
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

   

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,205
Mesajlar
10,731,443
Üyeler
188,899
Son üye
Carry
Geri
Top