Neler Yeni

Avcılar bit pazarı hakkında bilgisi olan var mı ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostlar öncelikle bu videoyu gördüm ve neredeyse 800 TL olan (şu anki piyasa değerini ve fiyatını hak edip etmediğini bilmiyorum)
bu klavyeyi 200 TL'ye alıyor ve açıkcası dikkatimi çekti. Başka başka videolara da göz attım 30 TL'ye 250 Tl'lik klavye bile çıkıyor oradan

Düşündüm ve konum olarak bana bayağı bir yakın ancak daha önce gitmediğim için herhangi bir bilgim yok sizlere sormak istiyorum,
aranızda bilen varsa hangi saatlerde gitmek daha mantıklı bir karar olur ?
Video zaman ayarlı 10-15 saniye izleyin anlarsınız.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dostlar öncelikle bu videoyu gördüm ve neredeyse 800 TL olan (şu anki piyasa değerini ve fiyatını hak edip etmediğini bilmiyorum)
bu klavyeyi 200 TL'ye alıyor ve açıkcası dikkatimi çekti. Başka başka videolara da göz attım 30 TL'ye 250 TL'lik klavye bile çıkıyor oradan
Düşündüm ve konum olarak bana bayağı bir yakın ancak daha önce gitmediğim için herhangi bir bilgim yok sizlere sormak istiyorum,
aranızda bilen varsa hangi saatlerde gitmek daha mantıklı bir karar olur ?
Video zaman ayarlı 10-15 saniye izleyin anlarsınız.
Bildigim kadarıyla mehmet baydar lisesinin yakınlarındaydı ve corona virüs yüzünden uzun süredir açılmıyodu

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildigim kadarıyla mehmet baydar lisesinin yakınlarındaydı ve corona virüs yüzünden uzun süredir açılmıyodu
Araştırdım, bazı şikayetlerden ötürü kapatılmış ama 9 gün önce tekrar açılmış. Zaten en fazla elim boş dönerim kaybedecek bir şeyim yok.
Önemli olan fiyatına uygun bir şey bulabilirsem hiç yoktan al-sat yaparım belki.

Ama sorun şu işte saat kaça kadar ürünler tükeniyor veyahut kaçta daha az kalabalık olur hani tam arasında bir zaman dilimi vardır da tecrübeli kimse yok tanıdığım onu öğrenmeye çalışıyorum.

İntel Xeon

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Araştırdım, bazı şikayetlerden ötürü kapatılmış ama 9 gün önce tekrar açılmış. Zaten en fazla elim boş dönerim kaybedecek bir şeyim yok.
Önemli olan fiyatına uygun bir şey bulabilirsem hiç yoktan al-sat yaparım belki.

Ama sorun şu işte saat kaça kadar ürünler tükeniyor veyahut kaçta daha az kalabalık olur hani tam arasında bir zaman dilimi vardır da tecrübeli kimse yok tanıdığım onu öğrenmeye çalışıyorum.
Sabah saat 5 de açılıyomus galiba büyük ihtimal saat 12 gibide tükenir al sat yapılcak ürünler

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi