Frkndmt 80+ Silver Katılım 27 Ekim 2021 Mesajlar 2,698 Reaksiyon skoru 997 Dün, 20:29 #1 Odamdaki avize yeteri kadar aydınlatmadığı için yeni bir avize almayı düşünüyorum önerebileceğiniz ürünler var mı? Kendi odam için alacağım.
Odamdaki avize yeteri kadar aydınlatmadığı için yeni bir avize almayı düşünüyorum önerebileceğiniz ürünler var mı? Kendi odam için alacağım.
ahmetmelihalemdar 80+ Silver Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 3,857 Reaksiyon skoru 1,573 Dün, 20:46 #2 Frkndmt yazmış: Odamdaki avize yeteri kadar aydınlatmadığı için yeni bir avize almayı düşünüyorum önerebileceğiniz ürünler var mı? Kendi odam için alacağım. Devamı için tıklayın... Avizeden ziyade, arkadaşıma 3d yazıcıdan abajur yaptırdım. Işığı daha bir güzel yaydı, tek ampul ile
Frkndmt yazmış: Odamdaki avize yeteri kadar aydınlatmadığı için yeni bir avize almayı düşünüyorum önerebileceğiniz ürünler var mı? Kendi odam için alacağım. Devamı için tıklayın... Avizeden ziyade, arkadaşıma 3d yazıcıdan abajur yaptırdım. Işığı daha bir güzel yaydı, tek ampul ile