Neler Yeni

AVM- Mediamarkt'ta Çekim Yasak Mı?

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Özgür
Herkese selam belki bilen vardır youtube da içerik üretiyorum ve bazı takipçilerim "abi ailem internetten ürün almama izin vermiyor, ikinci ele de yönelmiyor. Mağazalarda alınabilecek ürünleri derleyebilir misin?" tarzında mesajlar ve mailler yolladı
Bende bu bağlamda bir seri başlatmak istedim her videoda bir mağazayı gezip bilgisayar donanımları, ekipmanları, tablet ve telefonlar gibi ürünlerin internet fiyatına benzer olan ve hakedenleri önerecektim ki insanlar fazladan kazıklanmasın.
Mediamartkta çekim yaparken müdür ve çalışan yanıma geldi "ürün tanıtımı yasak" dedi ben ise "ürün tanıtımı yapmıyorum fiyatlara bakıyorum" dediğimde " O da yasak telife girer ve size dava açmak zorunda kalabiliriz" şeklinde bir dönüş sağladı.

Bir ürünün fiyatına 3x fiyat çekip bu terbiyesizliği yapmalarında ciddi bir hakları var mı?

RONALDINHO

80+ Silver
fiyatları çekmek yasak galiba. marketlerde de izin vermiyorlar kamerayla çekmeye. telefonla çekebilirsiniz o zaman bakan olmuyor

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatları çekmek yasak galiba. marketlerde de izin vermiyorlar kamerayla çekmeye. telefonla çekebilirsiniz o zaman bakan olmuyor
Gıda dedektifi gibi bir sürü sayfa marketler ve mağazalarda çekim yapıyor ve yıllardır. Yasaksa bu insanlar nasıl devam edebiliyor anlamıyorum.

RONALDINHO

80+ Silver
Gıda dedektifi gibi bir sürü sayfa marketler ve mağazalarda çekim yapıyor ve yıllardır. Yasaksa bu insanlar nasıl devam edebiliyor anlamıyorum.
hukuk tarafını bilmiyorum. belki de böyle bir yasak yoktur ona güvenerek yapıyorlardır.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,511
İsim
Mert Can Ergün

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,511