AVM- Mediamarkt'ta Çekim Yasak Mı?

ozgurbey1

80+
Reaksiyon skoru
236
Herkese selam belki bilen vardır youtube da içerik üretiyorum ve bazı takipçilerim "abi ailem internetten ürün almama izin vermiyor, ikinci ele de yönelmiyor. Mağazalarda alınabilecek ürünleri derleyebilir misin?" tarzında mesajlar ve mailler yolladı
Bende bu bağlamda bir seri başlatmak istedim her videoda bir mağazayı gezip bilgisayar donanımları, ekipmanları, tablet ve telefonlar gibi ürünlerin internet fiyatına benzer olan ve hakedenleri önerecektim ki insanlar fazladan kazıklanmasın.
Mediamartkta çekim yaparken müdür ve çalışan yanıma geldi "ürün tanıtımı yasak" dedi ben ise "ürün tanıtımı yapmıyorum fiyatlara bakıyorum" dediğimde " O da yasak telife girer ve size dava açmak zorunda kalabiliriz" şeklinde bir dönüş sağladı.

Bir ürünün fiyatına 3x fiyat çekip bu terbiyesizliği yapmalarında ciddi bir hakları var mı?

fiyatları çekmek yasak galiba. marketlerde de izin vermiyorlar kamerayla çekmeye. telefonla çekebilirsiniz o zaman bakan olmuyor

fiyatları çekmek yasak galiba. marketlerde de izin vermiyorlar kamerayla çekmeye. telefonla çekebilirsiniz o zaman bakan olmuyor
Gıda dedektifi gibi bir sürü sayfa marketler ve mağazalarda çekim yapıyor ve yıllardır. Yasaksa bu insanlar nasıl devam edebiliyor anlamıyorum.

Gıda dedektifi gibi bir sürü sayfa marketler ve mağazalarda çekim yapıyor ve yıllardır. Yasaksa bu insanlar nasıl devam edebiliyor anlamıyorum.
hukuk tarafını bilmiyorum. belki de böyle bir yasak yoktur ona güvenerek yapıyorlardır.

Müdür haklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,901
Üyeler
183,917
Son üye
Berat.zeze
Geri