Neler Yeni

Avrupa bizi kıskanıyor mu???

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Ses kayıdı falan aldın mı sana bunları söyleyenlerin dava ederdik
aklıma gelmedi ama allahtan markette beni destekleyen birileri çıktı daha 15 yaşındayım daha onlara karşı gelebilecek kadar kudretim olmadığı için bana çok yardım ettiler

L.lawliet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
JJokeRR
öyle deme eğer doğru kişilerin yanında olursan çacı bile olsan 20 bin tl aylık alıyosun cennet bura cennet

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
aklıma gelmedi ama allahtan markette beni destekleyen birileri çıktı daha 15 yaşındayım daha onlara karşı gelebilecek kadar kudretim olmadığı için bana çok yardım ettiler
Kudret :d

Shibou

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Ali Efe
ulan elim ayağım titriyor sinir krizi geçirdim okurken

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Ekonomi, eğitim, çalışma şartları berbat türkiyede. Ama sağlıkta ve konutta Türkiyeyi dünyada tek geçerim. Ulaşımda da birçok Avrupa ülkesinden iyiyiz.
1617479917721.png

Berkay0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Berkay Aydınlı
Kardeşim fedöcü müsün çıkar bakayım telefonunu(!)

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
tam bir POG
Mesaj otomatik birleştirildi:

POV: YOU FIGHTINING A CAHIL GUY

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Evet bugün markete gittim ve fiyatlardan kendi kendime yakınıyordum. Sanırım biraz sesli konuşmuşum. Arkadan birkaç amca sen vatan haini bir teröristsin dediler bana . İlk başta belki bana dememişlerdir diye düşündüm ve duymazlıktan geldim. Ama daha sonra arkadan bana dokundu ve aynısını bidaha dedi. Sırf fiyatları çok geldiği için. Sonra herkesin tahmin ediceği gibi ekonomi tartışmasına girdik ve o büyülü söz geldi "avrupa bizi kıskanıyor yeğenim" Bende düzgünce bize kıskanmadıklarını üstüne bizle dalga geçtiklerini anlamatmaya çalştım ve tabii ki anlamadılar. Ondan sonra bizi kıskandıklarını neye göre çıkarıyosunuz çoğunuz ankara dışına çıkmamaış insanlarsınız dedim (ankarada oturuyorum) adamlar dediki akrabam almanyada oturuyor onlar söyledi dedi heralde bunlar duyduklarıyla hareket ediyor bir araştırma falan yok. Sonra bana sordu sen nerden biliyosun dedi. Bende nazikçe ingiliz kimliğiminde olduğunu ve ingilterede birkaç yıl yaşadığımı söylediğim anda biraz düşündü ve söyleyecek bişey bulamadı sonra bana fetöcü "İT" dedi( tabi başka bişeyler de dedi ama buraya yazamam ban yerim) ve hiçbir şey olmamış gibi sadece *100gr et aldı ve gitti . Size sorum bu?

Sizce avrupa bizi kıskanıyor mu?
Sizce ekonomi nasıl?
Sizce bu araştırmadan konuşan kör cahil insanlarla nasıl başa çıkılır?
Sizin görüşleriniz nelerdir burada ister iktidar ister muhalefet yanlısı olun gelin yazın insani bir şekilde tartışalım
bak ülkeni geliştirmek senin elinde biz ülkemizi düzelticez bunlarla dert yakınmayın onu söyleyen 50-60 yaşındadır galiba yada cahil bu zamanda bunu öyle söylenmez millet zor durumda enflasyon faiz vergi dolar almış gidiyor ama diğer ülkelerdede kriz var bi bizde değil bizim onlardan farkımız olan derin kriz olması inşallah bu dönemi atlatırız ama bundan duyar kasmayalım artık bu konulardan sıkıldım avrupadan banane ülkesinden nefret eden gitsin kapı orda burda bu toprak için milletimiz can verdi çocuklar şehit oldu ve gelip sırf burda bilgisayar alamıyoruz diye duyar kasanlar var hükümeti eleştirin siyasi partileri eleştirin ama ülkene milletine laf etme yarın başka birisi başa geçer yarında başka birisi bunlarlan kafanızı yormayın yoksa önünüze bakamazsınız sırf bu siyasetten

Zırto

80+ Bronze
Kıskanıyorlar (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,725
Üyeler
165,722
Son üye
jama8ka