Kasam,ekran kartim,anakartim falan hepsi tuf serisi,Takim yapmayi düşünüyorum.Eğer 1000 TL fazla vereceksen aw2521hfa yerine mag251rx öneririm.
![]()
MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix MAG251RX 24.5" 1ms Full HD G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 20.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçe yetiyorsa bu ikisi
![]()
AOC AGON PRO AG274FZ 27" 0.5ms 260Hz Adaptive-Sync IPS Full HD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic Omni XG2431 23.8" 0.5 ms Full HD IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
F/P istersen bu ikisi
![]()
Aoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms FreeSync Premium Full HD IPS Gaming Monitör
Aoc 23,8" 24G2ZU 240 Hz 0,5 ms FreeSync Premium Full HD IPS Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu arada vg259qm kullanıyorum memnunum ama temel verilere göre öneriyorum.
Vg259qm öneriyorsanız alıcam.Kasam,ekran kartim,anakartim falan hepsi tuf serisi,Takim yapmayi düşünüyorum.
Ben kullandığım için çok memnunum ama rtings'e bakarsan fikrin değişebilir.Kasam,ekran kartim,anakartim falan hepsi tuf serisi,Takim yapmayi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vg259qm öneriyorsanız alıcam.
Rtings gayet olumlu? (xg2431 düşünmüyorum)Ben kullandığım için çok memnunum ama rtings'e bakarsan fikrin değişebilir.
![]()
Dell Alienware AW2521HF vs ASUS TUF Gaming VG259QM Side-by-Side Monitor Comparison
The ASUS TUF Gaming VG259QM is better than the Dell Alienware AW2521HF. The ASUS has a higher refresh rate to provide a smoother gaming experience, a Black Frame Insertion feature, and supports HDR. On the other hand, the Dell has a better build quality, wider viewing angles, and more USB ports...www.rtings.com
![]()
ViewSonic XG2431 vs ASUS TUF Gaming VG259QM Side-by-Side Monitor Comparison
The ASUS TUF Gaming VG259QM and the ViewSonic XG2431 are both great gaming monitors. They both have similar motion handling, but the ViewSonic has a more versatile backlight strobing feature since you can adjust the pulse width and phase to your liking. The ViewSonic is also better for console...www.rtings.com
Bu kısmı sorun etmeyeceksen vg259qm alabilirsin, overdrive 0-20-40-60 yaptığında overshoot yok ama ms artıyor biraz, insanın bu farkları farkedeceğini pek sanmıyorum.Rtings gayet olumlu? (xg2431 düşünmüyorum)
Çok birsey anlamadım sade dille anlatırmısınız overshoot falan ne oluyor overdrive ne ise yariyor?Bu kısmı sorun etmeyeceksen vg259qm alabilirsin, overdrive 0-20-40-60 yaptığında overshoot yok ama ms artıyor biraz, insanın bu farkları farkedeceğini pek sanmıyorum.
0 overdrive
20 overdrive
40 overdrive
60 overdrive
80 overdrive
100 overdrive
120 overdrive
overshoot ghostingin tersi, resmin hareket ettikten sonra arkasında bıraktığı iz overshoot oluyor. ghosting arkada gözüken siyahlık, overshoot arkada kalan resim.Çok birsey anlamadım sade dille anlatırmısınız overshoot falan ne oluyor overdrive ne ise yariyor?
Overdrive ne işe yarıyor? 0da kullansak ne olur?overshoot ghostingin tersi, resmin hareket ettikten sonra arkasında bıraktığı iz overshoot oluyor. ghosting arkada gözüken siyahlık, overshoot arkada kalan resim.
Overdrive piksel geçişleri esnasında piksel üzerinde daha yüksek voltaj uygulanarak geçişleri hızlandırıyor, gölgelendirmeyi azaltıyor, ghostingi daha azaltıyor kısaca.Overdrive ne işe yarıyor? 0da kullansak ne olur?
Kafan karıştı biliyorum, pratikte anlayamıyorsun zaten, al geç.Overdrive ne işe yarıyor? 0da kullansak ne olur?
bir şey sorcaktım dostum, siparişi verdim ama aklıma bir şey takıldi. Bir kaç kişi dpde sorun yaşamış sendede varmi bu sorunKafan karıştı biliyorum, pratikte anlayamıyorsun zaten, al geç.
Yok hocam hiç sorun yaşamadım, ne sorunu yaşamışlar? dp 280hz veriyor memnunum.bir şey sorcaktım dostum, siparişi verdim ama aklıma bir şey takıldi. Bir kaç kişi dpde sorun yaşamış sendede varmi bu sorun