Neler Yeni

Awox B206500S Frameless inceleme

Quepardo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Berkem Özevim
Merhaba dostlar yeni aldığım televizyonu alırken çok tereddüt etmiştim hiçbir düzgün incelemesini bulamadım çok kısıtlı olan youtube videoları dışında bugün sizlere elimden geldiğince ürünü tanıtmak istiyorum.
Cihaz 65" yani köşeden köşeye 165cm boyuta sahip ve 4k çözünürlüğe sahip
1670674210895.png

Güncel fiyatı gördüğünüz gibi 7600-7800 civarında
7e6bd6b5-d3d8-4cf4-a5cc-cfed70121e39.jpg

Görüntü kalitesi kötü olabilir çünkü telefondan çekip whatsapp yoluyla bilgisayara aktardım ancak etrafımdakilere de deneterek konuşuyorum görüntü kalitesi fiyatına göre inanılmaz güzel

Şimdi televizyonu alacaklar ya da almak isteyenlerin bilmesi gereken birkaç şey var öncelikle HDMI 2.0 kablosu almalısınız yoksa 4k 60hz alamazsınız

Bu televizyonu televizyon izlemek için almayın dostlar ya mi box gibi bir cihaz bağlayın ya da PC, konsol gibi bir cihaz bağlayıp monitör niyetine kullanın çünkü kanallar arası geçişi çok yavaş üstelik youtube ve netflix gibi seyir programlarında lisans derecesi düşük olduğu için sadece 480p gibi bir izleme sunuyor eğer cihaz olmadan izlemeyi denerseniz.

Benim yaşadığım en büyük sorun 4k 30hz den fazlasını alamamaktı olay şu şekilde 3 HDMI girişi var ama hepsi 4k 60hz veremiyor bende en iyi görüntüyü veren kısım 2. HDMI girişiydi kabloyu taktıktan sonra menü > resim > daha dazla ayar kısmına girip HDR ı aktif etmelisiniz ve eğer orada gözüküyorsa güçlendirilmiş 4k yı açmalısınız bunu açmadan 4k 60hz kullanamıyorsunuz.
Eğer burada değilse menü kısmında en sağa gidip ayarlara girip oradan güçlendirilmiş 4k yı açabilirsiniz eğer ikisinde de yoksa diğer HDMI girişlerinden birini deneyin.
Ben bunu keşfedene kadar televizyonu iade etme noktasına gelmiştim

Araştırdığım kadarıyla çerçevesiz modeli android 7.0 ile çerçeveli modeli android 9.0 ile geliyor eğer bir cihaz bağlamayacaksanız çerçeveli olanı sizin için daha iyi olacaktır ama benim gibi cihaz bağlayarak kullanacaksanız android sürümünün bir önemi kalmıyor çerçevesiz alabilirsiniz zevkinize göre.

Benim yaşadığım bir diğer büyük sorun ise ilk 4k 60hz ye alışımda ekranda inanılmaz derecede bir karıncalanma vard
ı
b55fcec9-4ed1-4025-86cf-eca7ffca9c20.jpg

Gördüğünüz görüntüdeki bütün o kar tanesine benzeyen şeyler ölü pikseli andıran karıncalanma.
Servisi aradığımda bana bilgisayarın gönderdiği görüntüye televizyon yetişemiyor olabilir gibi saçma bir şey söyledi ben de ürünün kendi kitapçığını kurcaladım ve orada televizyon soğuk ise ısınana kadar karıncalanma yapabileceği yazıyor şu anda 24 saattir kullanıyorum ve televizyonu kapatıp soğuduktan sonra tekrar açtım bir daha aynı sorun ile karşılaşmadım henüz.

Ürünün teknik özellikleri gibi internette rahatça bulabileceğiniz şeylere değinip kalabalık etmek istemedim
Ürünü alın dilediğiniz cihazı bağlayın ama mutlaka bir cihaz bağlayın, renk ayarın gözünüze göre yapın, HDR ı aktif edin ve 4k 60hz de kullandığınıza emin olun o zaman fiyatına göre inanılmaz bir sonuç elde edeceksiniz aklınıza takılan bir soru olursa seve seve cevaplarım.
872b8e64-4243-48dd-b3f9-244652cf4cb8.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,955
Üyeler
163,418
Son üye
GurPac
Top Bottom