Neler Yeni

Ayağı uzun monitör kullanılır mı?

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu

Pivot var, fiyatı 3.999 ve içinden DP kablosu çıkıyor. Direkt tak çalıştır, sıfır masraf ama ayakları çok uzun.. Şu anki monitörüm küçük dikdörtgen şeklinde standı var o bile hafiften rahatsız ettiği oluyor kafamı monitöre sokmam gereken oyunlarda ama bu LG'nin ayakları monitör kadar. Ama insanlar bu monitörü bu şekilde kullandıklarına göre rahatsız olmuyorlar mı? Ben mi abartıyorum acaba? Monitör kolu alacak bütçem yok.

Gurkanpiro

80+ Platinum
buna benzer var yıne lg nin okadarda uzun degıl saglam metalden ayaklar

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buna benzer var yıne lg nin okadarda uzun degıl saglam metalden ayaklar
Hocam klavyeyi koyacak yer kalıyor mu bu kadar uzun ayakları olunca? Bazı oyunalrda kafayı monıtore sokmak gerekebılıyor cok engellemez mı?

Nezha

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Yükseklik ayarlı oluyor pivotların bazıları, bunda yok sanırım. Fiyatı uygun olmasa pivot olmayan başka bir monitör + duvar/masa vesa aparatı al diyeceğim ama fiyat 4000i aşacak bu sefer.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yükseklik ayarlı oluyor pivotların bazıları, bunda yok sanırım. Fiyatı uygun olmasa pivot olmayan başka bir monitör + duvar/masa vesa aparatı al diyeceğim ama fiyat 4000i aşacak bu sefer.
Hocam yükseklik ayarı var monitörde. Pivot + Yükseklik ayarı + DP kablosu çıkıyor paket içeriğinden üstelik sepette 3.999 TL.

tridyboos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
mehmet şükrü kuş
Instagram
@tridyboos

Pivot var, fiyatı 3.999 ve içinden DP kablosu çıkıyor. Direkt tak çalıştır, sıfır masraf ama ayakları çok uzun.. Şu anki monitörüm küçük dikdörtgen şeklinde standı var o bile hafiften rahatsız ettiği oluyor kafamı monitöre sokmam gereken oyunlarda ama bu LG'nin ayakları monitör kadar. Ama insanlar bu monitörü bu şekilde kullandıklarına göre rahatsız olmuyorlar mı? Ben mi abartıyorum acaba? Monitör kolu alacak bütçem yok.
2k 27 inç versiyonunu kullanıyorum ayağı çok büyük 60cm genişliğinde masam mouspad üstünde ayağı monitörün

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,080
İsim
1
fps oynuyosan eziyet adeta

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,170
İsim
Abdullah Aydoğdu
valla viewsonic vardı bende de 1ay dayanabildim sattım direk mouse çarpıyo klavye oturmuyo falan bi ton dert
Kullananlar nasıl kullanıyor acaba. Muhtemelen kollarını masaya yayarak değil sadece bileklerini masaya koyarak oynuyorlar.
Ya da bizim gibi hs atmak için pikselleri saymıyorlar.

quartle

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,080
İsim
1
Kullananlar nasıl kullanıyor acaba. Muhtemelen kollarını masaya yayarak değil sadece bileklerini masaya koyarak oynuyorlar.
Ya da bizim gibi hs atmak için pikselleri saymıyorlar.
büyük ihtimalle relax takılıyor kullananlar ben cs oynarken mouse ve klavye monitörün arkasında kalıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,777
Üyeler
164,905
Son üye
bugito
Top Bottom