Ayağım su topladı ve deri sarkmaya başladı ne yapmalıyım?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,609
Arkadaşlar selam yoğun kardiyodan dolayı ayak parmağım su topladı ve bende patlatmadım haliyle ama şimdi deri sarkıyor ne yapmalıyım? kopartmalı mıyım? Çünkü deri ölü mü bilmiyorum ölüysede parazit vs. o meseleden korkuyorum ne yapmalıyım? Doku iyileşmiş gibi ama emin olamadım
Doktora git diyecekler olacaktır ama yks'ye hazırlanıyorum ve vaktim yok

Arkadaşlar selam yoğun kardiyodan dolayı ayak parmağım su topladı ve bende patlatmadım haliyle ama şimdi deri sarkıyor ne yapmalıyım? kopartmalı mıyım? Çünkü deri ölü mü bilmiyorum ölüysede parazit vs. o meseleden korkuyorum ne yapmalıyım? Doku iyileşmiş gibi ama emin olamadım
İlk su toplandığında patlatmak zararlı diye biliyorum ancak artık o bölge kurumaya ve rengi koyulaşmaya başlayınca kopar sıkıntı olmaz. Benim de 10 gün kadar önce başıma geldi

İlk su toplandığında patlatmak zararlı diye biliyorum ancak artık o bölge kurumaya ve rengi koyulaşmaya başlayınca kopar sıkıntı olmaz. Benim de 10 gün kadar önce başıma geldi
evet hocam koyulaşma başladı kendi kendine kopmadı olmadı ben koparırım

Eğer patlattıysan ve deri falan sarkıyorsa, açık yaraya dokunmadan koparabildiğin kadar deriyi kopar, sonra yara bandıyla kapat orayı. Mikrop kapmasını engellemiş olursun. Acı eşiğin yüksekse tentürdiyot sürebilirsin biraz.

Kendi kendine dökülür zaten derin yarayı koruyor şuan

Geri