Ayaklarımda yoğun ve çok ağır bir koku oluşuyor iş güvenliği ayakkabısı giyiyorum her gün ayak parmaklarim pişiyor ve parmak aralarında sıvılaşma oluyor kuruyinca fotoğraftaki gibi oluyor sebep ne olabilir çözümü nedir
Fotoğraf yok
allah cezanı vermesin bune spoiler falan koy şuna yemek yiyodum elimdeki sote mantar senin ayak mantarın gibi geldi iğrendim mantardanMesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüklenmemiş fotoğraf bu şekilde oluyor yikayinca geçiyor
yav naptın senFotoğraf yok
Ya olum bu ne spoiler koy şuna hiç beklemiyordum asolkdhnjgaıosdgjıafdhMesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yüklenmemiş fotoğraf bu şekilde oluyor yikayinca geçiyor
konu başlığı belli. konuyu açarken ne ile karşılaşmayı bekledin ciddenallah cezanı vermesin bune spoiler falan koy şuna yemek yiyodum elimdeki sote mantar senin ayak mantarın gibi geldi iğrendim mantardan
hocam yemek yerken bu konuya girmen yanlış zatenallah cezanı vermesin bune spoiler falan koy şuna yemek yiyodum elimdeki sote mantar senin ayak mantarın gibi geldi iğrendim mantardan
konu başlığı belli. konuyu açarken ne ile karşılaşmayı bekledin cidden
telefonda bi önceki sayfaya geri gelirken yanlış tıkladım yoksa okuma yazma biliyorum normaldehocam yemek yerken bu konuya girmen yanlış zaten