merhaba, o harakete alışman lazım diye biliyorum öyle hemen olmuyor ve zor bir haraket hiç yapmadıysan 1 haftada anca olurArkadaşlar bir esneme hareketi vardır. Dizleri kırmadan ayaklarına uzanmak işte ben onu yapamıyorum ısınsamda olmuyor basenlerimde bir his oluyor nedir bunun sebebi?
o sağlık sorunu değil omurga esnekliği ile alakalı dik durmadığın için oluyordur oArkadaşlar bir esneme hareketi vardır. Dizleri kırmadan ayaklarına uzanmak işte ben onu yapamıyorum ısınsamda olmuyor basenlerimde bir his oluyor nedir bunun sebebi?
Esneklik kazanmadığı için bacakların mecbur kırman gerekiyor zamanla alışır.Arkadaşlar bir esneme hareketi vardır. Dizleri kırmadan ayaklarına uzanmak işte ben onu yapamıyorum ısınsamda olmuyor basenlerimde bir his oluyor nedir bunun sebebi?
bu arada o ağrı üst bacaktaki lif v kasların uzun süre açılmadıktan sonra açılmasından oluyor nasıl uzun süre koşmadıktan sonra koşunca ciğerlerinin ağrdığı gibiArkadaşlar bir esneme hareketi vardır. Dizleri kırmadan ayaklarına uzanmak işte ben onu yapamıyorum ısınsamda olmuyor basenlerimde bir his oluyor nedir bunun sebebi?
Söyle bir örnek vereyim: Ben Kickbokstayken ilk başta low kick (Tekme) atamıyordum açıyordu sonradan alışa alısa Acımamaya başladı yani alışman lazım Kaslar gelişcek.Arkadaşlar bir esneme hareketi vardır. Dizleri kırmadan ayaklarına uzanmak işte ben onu yapamıyorum ısınsamda olmuyor basenlerimde bir his oluyor nedir bunun sebebi?
Kas kısalığın var hamstringlerin kısa o hareketi yapamıyorsan aynı şekilde sırt üstü yatarken ayaklarını 75 derecen daha fazla yükseğe kaldıramazsın. Yaşlılarda değemezler yaşlandıkça kasların kısalır germe yaparsan zamanla açılacaktır iyi forumlar.Arkadaşlar bir esneme hareketi vardır. Dizleri kırmadan ayaklarına uzanmak işte ben onu yapamıyorum ısınsamda olmuyor basenlerimde bir his oluyor nedir bunun sebebi?