Neler Yeni

Ayak Parmaklarına Değememe Sorunu

Flexery

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Oğuz
Arkadaşlar bir esneme hareketi vardır. Dizleri kırmadan ayaklarına uzanmak işte ben onu yapamıyorum ısınsamda olmuyor basenlerimde bir his oluyor nedir bunun sebebi?

bsmash12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
taha yalap
Arkadaşlar bir esneme hareketi vardır. Dizleri kırmadan ayaklarına uzanmak işte ben onu yapamıyorum ısınsamda olmuyor basenlerimde bir his oluyor nedir bunun sebebi?
merhaba, o harakete alışman lazım diye biliyorum öyle hemen olmuyor ve zor bir haraket hiç yapmadıysan 1 haftada anca olur

Ariseks

80+ Gold
en başta yapamazsın biraz denemen lazım esneklik kazanmak için

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
o sağlık sorunu değil omurga esnekliği ile alakalı dik durmadığın için oluyordur o

Isınma anlayışınıza göre değişir. Arkadaşım 4-5 gün boyunca denemesine rağmen hareketi tam yapamıyordu. 5. günden sonra acı hissederek de olsa hareketi tam yapmaya başladı. İlerleyen günlerde acı hissi ortadan kalktı ve hareketi sorunsuz yapmaya başladı. Bu evreleri deneyip yine de yapamıyorsanız kas kısalığınız olabilir. Fakat unutmayın ki kas kısalığı olsaydı beraberinde birçok daha problem getirecekti (kas-iskelet ağrıları, yaşamsal fonksiyonların yerine tam getirilememesi gibi)

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,713
İsim
Enes Koç
Esneklik kazanmadığı için bacakların mecbur kırman gerekiyor zamanla alışır.

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Bende de ayak parmaklarını görememe sorunu oluştu bu panfemiden sonra xD

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,102
İsim
Zeki Müren
bu arada o ağrı üst bacaktaki lif v kasların uzun süre açılmadıktan sonra açılmasından oluyor nasıl uzun süre koşmadıktan sonra koşunca ciğerlerinin ağrdığı gibi

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Söyle bir örnek vereyim: Ben Kickbokstayken ilk başta low kick (Tekme) atamıyordum açıyordu sonradan alışa alısa Acımamaya başladı yani alışman lazım Kaslar gelişcek.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Kas kısalığın var hamstringlerin kısa o hareketi yapamıyorsan aynı şekilde sırt üstü yatarken ayaklarını 75 derecen daha fazla yükseğe kaldıramazsın. Yaşlılarda değemezler yaşlandıkça kasların kısalır germe yaparsan zamanla açılacaktır iyi forumlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğilemiyorsan lumbal ekstansörlerin zayıftır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,103
Üyeler
167,249
Son üye
Sanctusss
Top Bottom