Neler Yeni

Ayak serçe tırnağım tamamen koptu ne yapabilirim?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Burada sağlıkçı var mıdır bilmiyorum. Bu sorunu benim gibi yaşayan var mı diye burada konu açmak istedim. İnternete baktım ancak çok bir bilgi bulamadım genelinde bir kısmı kopanlardardan bahsediyordu. Öneriniz var mı?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Burada sağlıkçı var mıdır bilmiyorum. Bu sorunu benim gibi yaşayan var mı diye burada konu açmak istedim. İnternete baktım ancak çok bir bilgi bulamadım genelinde bir kısmı kopanlardardan bahsediyordu. Öneriniz var mı?
Knk bende bir parmak tırnagımı apartman kapısına sıkısmıstım düsüyor sonra 5 6 ayda tekrardan uzuyor sorun yok temiz ve steril tutmaya bak.

Sağlıkcımız yok ama Jr. Doktorumuz var.

@DOGANALPASLAN

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Acısını hissettim hiçbir şey yapma bölgeyi temizle batikanla vs strelize et tırnak kendi kendine uzar çocukken binamızda bi teyze vardı ayak baş parmağının tırnağı sürekli kopuyordu bantlı tırnakla geziyordu kadın

tnccahmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Ahmet tunç
Bir şey yapamazsın knk o kendi kendine tekrar uzayacak. Benim ayak başparmak tırnağım çıkmıştı tamamen düzelmesi 7-8 ayı buldu. Serçe parmak tırnağı daha küçük daha kısa sürede düzelebilir.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Knk bende bir parmak tırnagımı apartman kapısına sıkısmıstım düsüyor sonra 5 6 ayda tekrardan uzuyor sorun yok temiz ve steril tutmaya bak.

Sağlıkcımız yok ama Jr. Doktorumuz var.

@DOGANALPASLAN
Bu 5, 6 aylık süreçte herhangi bir sorun oluyor mu ve kullandığın özel bir krem falan var mıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acısını hissettim hiçbir şey yapma bölgeyi temizle batikanla vs strelize et tırnak kendi kendine uzar çocukken binamızda bi teyze vardı ayak baş parmağının tırnağı sürekli kopuyordu bantlı tırnakla geziyordu kadın
Acıtmadı desem, Hidra konserindeydim eve döndüm bi baktım tırnak 360 derece dönüyor
Bir şey yapamazsın knk o kendi kendine tekrar uzayacak. Benim ayak başparmak tırnağım çıkmıştı tamamen düzelmesi 7-8 ayı buldu. Serçe parmak tırnağı daha küçük daha kısa sürede düzelebilir.
Anladım teşekkürler hocam umarım daha kısa sürer

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,237
İsim
Taha Efe
Bu 5, 6 aylık süreçte herhangi bir sorun oluyor mu ve kullandığın özel bir krem falan var mıydı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Acıtmadı desem, Hidra konserindeydim eve döndüm bi baktım tırnak 360 derece dönüyor

Anladım teşekkürler hocam umarım daha kısa sürer
Yok Hocam olmuyor temiz tut yeter krem kullandıgımı hatırlamıyorum.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
Pansuman yapın güzelce sarın tırnak yamuk çıkmadığı sürece sorun olmaz.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
571
İsim
Paşadöner
Hocam cam gibi yenisi çıkıyor oma bu süreçte top oyanma kötü olur

Method

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
443
İsim
Alperen Eymen Altunoğlu
Nasıl koptu hocam ?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Hocam cam gibi yenisi çıkıyor oma bu süreçte top oyanma kötü olur
sporla aram pek yoktu zaten sorun değil
Nasıl koptu hocam ?
hocam terliğe sıkışıyordu önceden, onun için çorap falan giyiyordum ondan sonra bir şey olmamış gibiydi. Bugün Taksimdeki Hidra Konserinden sonra eve döndüm baktım tırnak 360 derece dönüyo tamamen yerinden çıkmadı ama ufacık bir parçası duruyor yerinde yarın ünide o da kopacak gibi.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,558
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
off foto var mı

bluur

80+
Futbol oynadığım için çokça ayak baş parmaklarımda yaşadım ben, eğer düşmediyse bir süre morarıyor sonrasında kendi kendine çıkıyor. Çıktıktan sonrasında zamanla tırnağın yeniden geliyor korkulacak bir şey değil başıma 5-6 kere geldi sdkjdskj Dedikleri gibi bu süreçte temiz tutman yeterli ekstra bir şeye gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,949
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom