Neler Yeni

Ayakkabı önerisi 2-4 k arası

Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Tarık Emir
Kendim özel tabanlık kullandığım için tabanlığı çıkan ve uzun süre ayağımda durunca rahatsız etmeyecek mümkünse beyaz olmayan bir ayakkabı önerir misiniz?

Mete?

80+ Bronze
Kral bende tabanlık kullanıyordum belki bilirsin pars diye bir askeri ayakkabı markası var ondan vardı halen bile giyiyorum hayvan gibi top oynuyorum yırtılma falan olmadı sadece biraz kozmetik sıkıntılılar oldu top oynadığımdan ayakkabı boyası sıkınca geçiyor.
Belki işini görebilir ayakkabının tabanı çıkıyor ben uzun zamandır çıkarmıştım şuandada çıkık halde içinde özel tabanlık var

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Tarık Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral bende tabanlık kullanıyordum belki bilirsin pars diye bir askeri ayakkabı markası var ondan vardı halen bile giyiyorum hayvan gibi top oynuyorum yırtılma falan olmadı sadece biraz kozmetik sıkıntılılar oldu top oynadığımdan ayakkabı boyası sıkınca geçiyor.
Belki işini görebilir ayakkabının tabanı çıkıyor ben uzun zamandır çıkarmıştım şuandada çıkık halde içinde özel tabanlık var

Sağolun hocam ama pek stilini beğenmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olabilir hocam değerlendireceğim teşekkür ederim.

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
Anıl Aykın
ek olarak
Mağazaya özel stok yok diye indirimdeydi sanırım ikisini toplam 3300'e falan almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,459
Üyeler
172,502
Son üye
bckndgn88
Top Bottom